Kulaklığın sesi nasıl arttırılır?

  • Konuyu başlatan Nuck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2B

Nuck

Decapat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
86
Bilgisayarımdan kulaklığıma gelen sesi nasıl arttırabilirim. Önerileriniz nelerdir?
Philips SHP2000 bu kulaklığı kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece daha ucuza daha iyi alınabilir dedim. Örnek verdiğini biliyorum, arkadaş gerçekten A1 almayı düşünüyorsa alternatif olarak alabilir diye önerdim.

Hiçbir şeye çevirmedim, sen de değişiksin. Birden alternatif önerdik diye konuşmaya başladın, neyse.

Sen ya yazdıklarını okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun. Neyse iyi geceler.
 
Kullandığın kulaklığın empedansı 32 Ohm. Bunu bir nevi kulaklığın direnci olarak düşünebilirsin fakat gelen sinyal alternatif akım (AC) olduğu için direnç sürekli değişir neyse uzatmayacağım ilgini çekerse bu konu araştır diye yazdım.

Bağladığın kaynak cihazın çıkışı mesela 16 Ohm bir kulaklık için dizayn edildiyse senin kulaklığını besleyemiyor olabilir. Arkadaşların dediği gibi kulaklık preamp edinmen gerekir.

Ekstra bir öneri: Kendini özellikle kulaklıklarla yüksek ses düzeyine alıştırma. Biliyorum yüksek ses çok daha doyurucu ve tatmin edici geliyor fakat uzun vadede zararları var.
 
Kulaklık amfisi alarak sorununu çözebilirsin. Linkteki ürün temsilidir. Her amfi her kulaklığı yeterince besleyemez. Kulaklığına uygun olanını satın alman gerek.

Bu arada bende yeni Sennheiser kulaklık aldım ses ve bass seviyesi beni tatmin etmediği için aşağıdaki amfiyi yaptırdım.

Eki Görüntüle 715740

Nerede ve kaç liraya yaptırdın? Sesi yükseltiyor mu, kalitesi nasıl? Nerede yapıyorlar? Cevaplarsan sevinirim. Ben de sesi bozmadan arttıracak amfi arıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı