Kulaklık çıkar tak yapınca çalışıyor

salvadordeli

Femtopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum kulaklık oyunlara girdikten 3 ya da 4 saniye sonra ses gidiyor. çıkarıp takıyorum düzeliyor ama oyunlarda böyle YouTube'da video izlerken 5 ya da 6 dakikada bir ses gidiyor çıkarıp takınca düzeliyor. 5 dakika sonra yine gidiyor. kulaklıkta problem yok, başka bilgisayarda denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorum kulaklık oyunlara girdikten 3 ya da 4 saniye sonra ses gidiyor. Çıkarıp takıyorum düzeliyor ama oyunlarda böyle YouTube'da video izlerken 5 ya da 6 dakikada bir ses gidiyor çıkarıp takınca düzeliyor. 5 dakika sonra yine gidiyor. Kulaklıkta problem yok, başka bilgisayarda denedim.

Bende de aynı sorun var GTA'ya girince açılış ekraninda gidip geliyor bir de discors açılınca gidiyor sürücülerle bağlantısı olabilir guncellemeyi dene.

Laptop kullanıyorum kulaklık oyunlara girdikten 3 ya da 4 saniye sonra ses gidiyor. çıkarıp takıyorum düzeliyor ama oyunlarda böyle YouTube'da video izlerken 5 ya da 6 dakikada bir ses gidiyor çıkarıp takınca düzeliyor. 5 dakika sonra yine gidiyor. kulaklıkta problem yok, başka bilgisayarda denedim.
Sokette sorun var gibi geldi. Ayrıca kulaklığın marka modeli nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı