salvadordeli Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 Tandstiik dedi: Bende de aynı sorun var GTA'ya girince açılış ekraninda gidip geliyor bir de discors açılınca gidiyor sürücülerle bağlantısı olabilir guncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... hepsi güncel baktım driver lara
Tandstiik dedi: Bende de aynı sorun var GTA'ya girince açılış ekraninda gidip geliyor bir de discors açılınca gidiyor sürücülerle bağlantısı olabilir guncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... hepsi güncel baktım driver lara
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #12 XPlasma dedi: Servise gönderin hocam ne olur ne olmaz. Pek bir fikrim yok hocam. Aklıma bir tek soketle ilgili sıkıntı olabileceği geliyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık ama.
XPlasma dedi: Servise gönderin hocam ne olur ne olmaz. Pek bir fikrim yok hocam. Aklıma bir tek soketle ilgili sıkıntı olabileceği geliyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık ama.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.982 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #13 Tandstiik dedi: Bluetooth kulaklık ama. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Tandstiik dedi: Bluetooth kulaklık ama. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.