Kulaklık kafada göçük yapar mı?

Bu gerçek bana da olmuştu anne babam demişti oğlum kafan göçmüş diye aynada bakmıştım sonra dedikleri doğru çıktı plastik metal hiç fark etmez yapar bence hoparlör ve mikrofon ayrı alın diyeyim.

Arkadaşlar kulaklık kafada göçük yapar mı? Rraene diye bir yayıncı var, onun videosunda gördüydüm.

Kafada olmuyor saçta oluyor. Saçımı 3E vurana kadar da belli olmuyordu ama saçımı 3E vurduğumda kafam kulaklık standı gibiydi. Merak ediyorsan görsel atarım. Bu olay da kalıcı değil. Biraz kabartınca ve uzayınca eski haline döndü.

Benim kafamda hafif göçük var ama kulaklıkla alakalı değil ve böyle bir şey yok zaten. Geçici bir şekilde iz bırakabilir ama kalıcı bir şey bırakabileceğine inanan varsa kardeşim Ali koçun yalısının yanında köprüm var satılıkdır.

Şu fen derslerinde uyumayalım gençler. O kafatasını delemeyen mermiler var ne anlatıyorsunuz ne yamultması.
Saçını ezer zamanla kalıp gibi durur ama fırça tarakla tarayınca geçiyor. Bende de var falan yazmışlar bi de wıseldlslx.
Bebeklerde olabilir, kafatasları tam gelişmediği için bıngıldak çökmeleri falan oluyor hatta. Bu durum onlarda görülebilir de yetişkin insanda olmaz öyle şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı