Kulaklık Mikrofonundan Gelen Ses Nasıl Netleşir

13314

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
623
Çözümler
3
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir kulaklık aldım ama mikrofondan karşıya giden ses biraz boğuk. Acaba bu sesi biraz daha netleştirmenin bir yolu var mı? Tizini de arttırabiliriz belki bazı programlarla ya da kendi ayarlarıyla da olabilir. Her türlü öneriye açığım. Bu sorundan kurtulmak istiyorum. Karşıdaki arkadaşlar ne dediğimi anlamıyor neredeyse. Şimdiden teşekkürler.
 
Stereo mikrofonlu kulaklıklara baksaydın keşke. Piyasadakiler de biraz rulet gibi oluyor. O yüzden belli başlı kulaklık modelleri var herkesin dilinde. Bütçene göre onlardan birini seçip alsaydın keşke.
 
Telefon kulaklığı gibi bir ucu varsa dönüştürücü gerekiyor olabilir. Mikrofon yerine ses veren yerler çalışıyor diğer türlü.
 
Aynı kulaklıktan bir tane daha var ev arkadaşımda, onunki çok net ve güzel çalışıyor ama benimki kötü. Çok boğuk. Rampage RM Forte-Y markası.
 
Kulaklığın sürücü yok. Markası yukarıda verdiğim gibi. Onun kulaklığını benim bilgisayara takınca çok iyi ses veriyor, benimki öyle vermiyor onun bilgisayarında. Yani benim kulaklıkta sorun var gibi. Ben sadece bu mikrofon sesini daha net çıkaracak bir yöntem, bir ayar istiyorum. Yok mu böyle bir şey?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı