Kulaklık siparişinin nereden yapıldığı nasıl bulunur?

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
1-2 ay önce internet üzerinden Galaxy Buds FE almıştım, kendi kendine ses vermeyi bıraktığı için servise göndermeyi düşünüyordum ama fiziksel bir faturam yoktu (fiziksel faturalarımı her zaman saklarım) ve bizden fatura istiyordu, ama HB, Trendyol gibi sitelere kendi ve annemin hesaplarından baktığımda sipariş geçmişimde göremiyorum. Teknosa ve Medyamarkt'ın internet sitelerine de baktığımda göremiyorum çünkü eğer o sitelerden birini kullandıysam hesabım olmadan almışımdır çünkü üyeliğim yok o sitelerde, nereden bulabilirim bu faturayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden aldığınızı bilmediğiniz bir ürünün faturasına nerden erişebileceğinizi tahmin etmek zor. Mailinize bakın tek çare. Belki fatura ya da sipariş kaydı vs. vardır.

Mailinizi kontrol etmeyi deneyin. Hb, Trendyol vb. uygulamaların sipariş geçmişinde filtre var (Son 1 ay, 6 ay, 1 yıl) gibi. Bu filtrelemeyi yapmadıysanız görememiş olabilirsiniz yapmadıysanız tekrar kontrol edin.

Mail arama kısmına Galaxy Buds FE veya "Galaxy Buds" ya da "Fatura" yazarak aratınız hangi maile bağlı hesap ile alma ihtimaliniz var ise onda arayın bir şeyler çıkacaktır karşınıza...

Nerden aldığınızı bilmediğiniz bir ürünün faturasına nerden erişebileceğinizi tahmin etmek zor. Mailinize bakın tek çare. Belki fatura ya da sipariş kaydı vs. vardır.
Teknosadan aldığıma eminim hocam

Mailinizi kontrol ettiniz mi?
Ettim hocam yok bişey

Mailinizi kontrol etmeyi deneyin. Hb, Trendyol vb. uygulamaların sipariş geçmişinde filtre var (Son 1 ay, 6 ay, 1 yıl) gibi. Bu filtrelemeyi yapmadıysanız görememiş olabilirsiniz yapmadıysanız tekrar kontrol edin.
Tüm zamanlar diye filtreledik gözükmedi hocam, mailide kontrol ettim

Mail arama kısmına Galaxy Buds FE veya "Galaxy Buds" ya da "Fatura" yazarak aratınız hangi maile bağlı hesap ile alma ihtimaliniz var ise onda arayın bir şeyler çıkacaktır karşınıza...
Bunuda bir deneyeyim hocam sağ olun

@Mirza Demir Teknosa'yı arayın siteye üye olmadanda almış olsanız da kayıtlıdır Teknosa'da sizin T.C. biz ile kulaklık marka modelini belirterek görüşünüz…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı