Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 12 Haziran 2020 #1 Bilgisayarımdan ses gelmiyor ve kulaklığımı takdığımda 5 defa arka arkaya bip bip sesi geliyor bu sorun nasıl çözülür? İşletim sistemi Win 10. Not: Driver'lerini kontrol ettim en son sürümde herhangi bir sıkıntı yok.
Bilgisayarımdan ses gelmiyor ve kulaklığımı takdığımda 5 defa arka arkaya bip bip sesi geliyor bu sorun nasıl çözülür? İşletim sistemi Win 10. Not: Driver'lerini kontrol ettim en son sürümde herhangi bir sıkıntı yok.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #2 Birden fazla kısa bip sesi = Anakart arızası Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası 1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa bip = Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa bip = Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa bip = Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa bip = Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa bip = Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata 4 Kısa bip = Timer hatası 5 Kısa bip = İşlemci hatası 6 Kısa bip = Klavye(işlemcisi) hatası 7 Kısa bip = İşlemci hatası 8 Kısa bip = Ekran Kartı belleği(okuma/yazma) hatası 9 Kısa bip = Bios Rom hatası 10 Kısa bip = CMOS(okuma/yazma) hatası 11 Kısa bip = Tampon Bellek hatası Artı 0 Eksi
Birden fazla kısa bip sesi = Anakart arızası Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası 1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa bip = Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa bip = Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa bip = Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa bip = Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa bip = Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata 4 Kısa bip = Timer hatası 5 Kısa bip = İşlemci hatası 6 Kısa bip = Klavye(işlemcisi) hatası 7 Kısa bip = İşlemci hatası 8 Kısa bip = Ekran Kartı belleği(okuma/yazma) hatası 9 Kısa bip = Bios Rom hatası 10 Kısa bip = CMOS(okuma/yazma) hatası 11 Kısa bip = Tampon Bellek hatası
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #3 Ses sistemin ne? Yani realtek mi yada başka bir sistemmi? Biraz daha açin konuyu. Artı 0 Eksi
mehmet473 Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 33 12 Haziran 2020 #4 5 Kısa bip islemci hatası dır. Artı 0 Eksi
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #5 Kulaklık harici hoparlör vs var mı elinizde. Artı 0 Eksi
KS KS Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 12 Haziran 2020 #6 RotasızBey dedi: Kulaklık harici hoparlör vs var mı elinizde. Genişletmek için tıkla... Kulaklığımdan takınca ses geliyor ancak bip sesiyle beraber. Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Kulaklık harici hoparlör vs var mı elinizde. Genişletmek için tıkla... Kulaklığımdan takınca ses geliyor ancak bip sesiyle beraber.