Kulaklıklar Çok Çabuk Bozuluyor

MertSerdar

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumu geçen sene eylülde aldım. Kasım ayında aldığım kulaklık mart ayına kadar beni götürmüştü. (Mart ayında teki bozuldu.) Bu bozulunca ablamın Sony kulaklığını kullandım ama o da 2 ay sonra bozuldu. Ben mayıs ayında bir kulaklık daha almıştım ve 1.5 ay onu da kullandım ve sonra o da bozuldu. Şimdi de cumartesi bir kulaklık aldım, bunun ise teki şu an bozuldu. Kulaklıklarım neden şuan az dayanmaya başladı? Gittikçe daha az ömürlü oluyor. Acaba jak girişimde bir sorun olabilir mi?

Acaba kablosuz kulaklık alsam bu sorun çözülür mü? Bari 2 ay götürseydi 3 günde bozuldu 45 lira çöpe gitti. Maalesef faturayı da kaybettim. :(
Aldığımdan 2 sene sonra telefonum bozuldu kulaklığım bozulmadı ve şuan yeni telefonumla kullanıyorum. :D Nasıl kullandığınıza bağlı bence.
Hiç kaba kullanmadım gayet normal kullandım.

Üç dört yıldır sennheiser kullanıyorum ilk aldığımda bir buçuk sene sonra bir tanesi temazsızlık yapmaya başlamıştı garantiye yolladım 0 kutu yenisini yolladılar 2 sene önce hala onu kullanıyorum. Piyasadaki 40-50 liralıklar bir yerinden patlıyor bir süre sonra.

Marka olmayan kulaklık olsa normal diyecektim ama Sony kulaklığı da çabucak bozmuşsunuz. Bence kablosuz bakın. Redmi Airdots kullanıyorum 3 ay oldu sanırım. 120TL'ye almıştım bugün TV'de reklam gördüm çiçeksepetinde 79 liraya düşmüş. Alabilirsiniz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben A101'den bir kulak içi gamer kulaklığı almıştım 40 TL'ye. O bayağı götürdü 4,5 ay falan.

Üç dört yıldır Sennheiser kullanıyorum ilk aldığımda bir buçuk sene sonra bir tanesi temazsızlık yapmaya başlamıştı garantiye yolladım 0 kutu yenisini yolladılar 2 sene önce hala onu kullanıyorum. Piyasadaki 40-50 liralıklar bir yerinden patlıyor bir süre sonra.

Marka olmayan kulaklık olsa normal diyecektim ama Sony kulaklığı da çabucak bozmuşsunuz. Bence kablosuz bakın. Redmi Airdots kullanıyorum 3 ay oldu sanırım. 120TL'ye almıştım bugün TV'de reklam gördüm çiçeksepetinde 79 liraya düşmüş. Alabilirsiniz bence.

Sony'nin öyle çok pahalı bir kulaklığı değil. Ablam 3 sene önce 50 TL'ye almıştı. Şu an 75 80 TL falan. Onu ablam ben kullanmadan önce 6 ay falan kullandı sanırsam. Yani benim telefon jakında bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Sony'nin öyle çok pahalı bir kulaklığı değil. Ablam 3 sene önce 50 TL'ye almıştı. Şu an 75 80 TL falan. Onu ablam ben kullanmadan önce 6 ay falan kullandı sanırsam. Yani benim telefon jakında bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Sizin ne kadar dikkatli kullandığınıza bağlı tabii ama hor kullanmıyorsanız olabilir. Dediğim gibi Redmi Airdots deneyebilirsiniz. Piyasadaki en alınabilir uygun fiyatlı kablosuz kulaklık.

Sizin ne kadar dikkatli kullandığınıza bağlı tabii ama hor kullanmıyorsanız olabilir. Dediğim gibi Redmi Airdots deneyebilirsiniz. Piyasadaki en alınabilir uygun fiyatlı kablosuz kulaklık.
Üzgünüm o fiyatları veremem. Aslında vermek isterim fakat ailem pek yanaşmaz. Sanırsam maksimum 75 TL fiyatlarında kablosuz kulaklar bakacağım. Sizin bir öneriniz var mı acaba? Belki 80 de olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı