Kulaklıklar Çok Çabuk Bozuluyor

MertSerdar

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2020
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumu geçen sene eylülde aldım. Kasım ayında aldığım kulaklık mart ayına kadar beni götürmüştü. (Mart ayında teki bozuldu.) Bu bozulunca ablamın Sony kulaklığını kullandım ama o da 2 ay sonra bozuldu. Ben mayıs ayında bir kulaklık daha almıştım ve 1.5 ay onu da kullandım ve sonra o da bozuldu. Şimdi de cumartesi bir kulaklık aldım, bunun ise teki şu an bozuldu. Kulaklıklarım neden şuan az dayanmaya başladı? Gittikçe daha az ömürlü oluyor. Acaba jak girişimde bir sorun olabilir mi?
 
Üzgünüm o fiyatları veremem. Aslında vermek isterim fakat ailem pek yanaşmaz. Sanırsam maksimum 75 TL fiyatlarında kablosuz kulaklar bakacağım. Sizin bir öneriniz var mı acaba? Belki 80 de olabilir.
Dediğim gibi bugün indirimle 80 tl olmuş. Daha uyguna alacağınız kablosuz kulaklıklar çabuk bozulur zaten. Ben aylardır kullanıyorum. Birkaç kez su altına bile düştü. Birkaç kere koşarken kulağımdan kaldırıma düştü. Birşey olmadı. Sağlam cihaz.
 
Hep öyle, hep öyle, hep öyle. Kaç milyon para verdim kulaklıklara, o verdiğim paraların toplamı iki bilgisayar fiyatı eder. Kulaklık benim için çok önemli ama beni yıllarca taşıyacak kulaklığı bulamadım.
 
Hocam aldığınız kulaklıklarla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Ben eskiden Snoopy veya Kapalı Çarşı etrafındaki satıcılardan 10 TL'lik kulaklık falan alıyordum, kısa bir sürede bozuluyorlardı. Bunun tek çaresi sağlam bir kulaklık alıp düzgün kullanmak. Yani kulaklığı sürekli bükmemeniz ve "hırpalamamanız" gerekiyor. Bir de kablonun yırtılmasından endişe ediyorsanız "MMCX" kabloya sahip kulaklıklardan alabilirsiniz. Fiyatları genelde 100-200 TL civarlarında oluyor ve büyük bir kısmı tatmin edici ses profillerine sahip.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı