EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 18 Haziran 2020 #1 Kulaklıklı mikrofonum var. Bilgisayarın sesini alıyor, benim sesimi almıyor.
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 18 Haziran 2020 #2 EpicSwat dedi: Kulaklıklı mikrofonum var. Bilgisayarın sesini alıyor, benim sesimi almıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda deneme imkanınız var mı?
EpicSwat dedi: Kulaklıklı mikrofonum var. Bilgisayarın sesini alıyor, benim sesimi almıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda deneme imkanınız var mı?
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 18 Haziran 2020 #3 EpicSwat dedi: Kulaklıklı mikrofonum var. Bilgisayarın sesini alıyor, benim sesimi almıyor. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz ama mikrofonlu kulaklık mı olması gerekiyo yoksa kulaklıklı mikrofon diye bişeyde var mı?
EpicSwat dedi: Kulaklıklı mikrofonum var. Bilgisayarın sesini alıyor, benim sesimi almıyor. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz ama mikrofonlu kulaklık mı olması gerekiyo yoksa kulaklıklı mikrofon diye bişeyde var mı?
EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 18 Haziran 2020 #4 xNereY Denedim hiçbir sorun yok sanırım bilgisayarda bir sorun var... Nefe dalgınlığıma gelmiş
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 18 Haziran 2020 #5 EpicSwat dedi: xNereY Denedim hiçbir sorun yok sanırım bilgisayarda bir sorun var... Nefe dalgınlığıma gelmiş Genişletmek için tıkla... Moderatörler sağolsun.
EpicSwat dedi: xNereY Denedim hiçbir sorun yok sanırım bilgisayarda bir sorun var... Nefe dalgınlığıma gelmiş Genişletmek için tıkla... Moderatörler sağolsun.
EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 19 Haziran 2020 #6 Kimse yardım etmiyor mu? Recep abi falan baksa olmaz mı kimse bilmiyor heralde
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #7 Biraz geç oldu kusura bakmayın ama bilgisayarda almayıp telefonda alıyorsa bilgisayarınızda problem vardır. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa onda da dener misiniz?
Biraz geç oldu kusura bakmayın ama bilgisayarda almayıp telefonda alıyorsa bilgisayarınızda problem vardır. Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa onda da dener misiniz?