Kulaklıkta 7.1 özelliği nedir?

axlezolt

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Sigara İçen Tırtıl
Arkadaşlar selam,
Arctis 3 ile Cloud II arasında kaldım. Fakat bu kulaklıklar arasında 7.1 özellik farkı varmış. Bu fark çok önemli bir şey mi dostlar? Ve sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,
Arctis 3 ile Cloud II arasında kaldım. Fakat bu kulaklıklar arasında 7.1 özellik farkı varmış. Bu fark çok önemli bir şey mi dostlar? Ve sizce hangi kulaklığı almalıyım?

7.1 FPS oyunlarında adamın nereden geldiği çok net duymanı sağlar eğer CS, Valorant, R6 tarzı oyunlar oynuyorsan artısı olur.

Bana kalırsa gereksiz bir özellik bence kulaklık alınırken dikkate alınacak bir şey değil ancak insanlar nedense çok abartıyor sanki 7.1 olmayınca ses kasılmıyor gibi söyleniyor ancak 7.1 kulaklıklarla da gayet iyi ses kasılıyor.

Arkadaşlar selam,
7.1 surrounddur ne kadar uzaktan ses alabileceğini gösteriyor.Her kulaklığın kendi surroundu vardır.7.1 düşük bir surround 9.1 almanı tavsiye ederim ama ille de 2inden birini alacaksan önerim Cloud II

Şarlatanlık, keriz silkeleme, enayi düdükleme gibi farklı tanımları mevcut.

Amacı ise sahne genişletip seste yön tayinini görece kolaylaştırmak ama ne kadar verimli yapıyor? Bunu yaparken sesten ne götürüyor? Önemli olan sorular bunlar.

Bu arada iki kulaklığı da önermem. Arctis 3 zaten parasına göre zayıf bir kulaklık, Cloud 2 ise bir hayli eski bir alet. Güncele yönelmekte fayda var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı