Kulaklıkta deri pad mi? Kumaş pad mi? (Konfor, Hijyen)

Uzun yıllar kullanıma kumaş iyi oluyor dökülme vs sorunu olmuyor deri gibi ama hijyen ve iyice oyunun içine alması açısından da derinin albenisi var. Ayrıca kumaşta kaşıntı yapması muhtemel.

Son düzenleme:
Kulaklığım deriydi soyulduktan sonra altındaki kumaş kısım ortaya çıktı inanılmaz rahatladım kesinlikle kumaş özellikle yazın deri mahvediyor.

Kulaklığım deriydi soyulduktan sonra altındaki kumaş kısım ortaya çıktı inanılmaz rahatladım kesinlikle kumaş özellikle yazın deri mahvediyor.
2015 kayıt tarihi megapat yılddaş selam sana :) Deri alacağım sanırım. Hyperx de deri Corsair de kumaş kullanmıştım. Hyperxde ki huzuru alamıyorum kafamda iken.

Son düzenleme:

Benim de öyle oldu. Sonra kulaklığı babama verdim sporda kullanması için ve 1 hafta sürmeden inanılmaz derecede ter kokmaya başladı. Yıkadım, makineye attım ama kokusu gitmedi en sonunda yeni ped aldım.

2015 kayıt tarihi megapat yılddaş selam sana :) Deri alacağım sanırım. Hyperx de deri Corsair de kumaş kullanmıştım. Hyperxde ki huzuru alamıyorum kafamda iken.
Selamlar 😅 HyperX konforu gerçekten iyi olan modelleri var evet. Ben hobi olarak 10 yıldır ses sistemiyle uğraşıyorum. Hoparlörler, amflikatörler vs. Bilgisayar için ise onlarca kulaklık denedim en pahalısından en ucuzuna ses kalitesi&desibel&konfor ilişkisini çok garip gelecektir size ama sadece 1. nesil James Donkey 711'de yakalayabildim(Kardeşim önce HyperX sonra Corsair alıp iade edip benden deneyimlediği JD711'i aldı fakat 2. nesildi pedleri çok baş ağrıttı)

Maddi durumum yerinde ama kesinlikle aradığım kulaklığı hiçbir firma henüz üretemedi illa ki bir yerden noksanları oluyor. JD711'in de mikrofonu kötü mesela :)

Benim de öyle oldu. Sonra kulaklığı babama verdim sporda kullanması için ve 1 hafta sürmeden inanılmaz derecede ter kokmaya başladı. Yıkadım, makineye attım ama kokusu gitmedi en sonunda yeni ped aldım.
Ben yazın terleyeceksem eğer kulaklığı boynuma koyuyorum ki o koku oluşmasın diye 6.5 yıl oldu hiç koku yapmadı şükür. Spor için ayrı kulaklığım var spor ile ev bir tutulmamalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı