Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Kullandığın modeller giriş seviyesi modeller olduğundan çözünürlük farkını hissedemezsin hocam. Sorunun çözümünü bilmiyorum ama YT Music kullanabilirsin. Hem kütüphanesi çok daha geniş, ses kalitesinde de fark olacağını sanmam.

YT Music de ses yüksekliği istediğim seviyede değil. Bunu yükseltebilecek bir metot da bildiğim yok. Giriş seviyesi derken neden bahsettin. Galaxy Buds Pro 3 da kullanıyorum hemen hemen aynı sesi alıyorum Anker'le.

YT Music de ses yüksekliği istediğim seviyede değil. Bunu yükseltebilecek bir metot da bildiğim yok. Giriş seviyesi derken neden bahsettin. Galaxy Buds Pro 3 da kullanıyorum hemen hemen aynı sesi alıyorum Anker'le.

Anker r50i ile buds 3 pro'dan aynı sesi alıyorsan bir sorun vardır, ikisi arasında bayağı bir teknik fark var. Samsung'un ssc codecini kullanıyorsun değil mi?
Ses yüksekliği için yapılacak birşey yok, preamp gibi yollarla arttırmaya çalışırsan seste cızırtılar oluşur.

Samsung SSC codecini kullanıyorum. İkisi arasında ses yüksekliği açısından fark yok gibi. YouTube olsun Spotify olsun ses kalitesinde öyle çok fark yok. Basslarda Anker'de çok az fark var. Telefon konuşması ve gürültü engelleme de Samsung bariz güzel. Ama iş müziğe geldiği zaman ikisi arasında farkı anlayamazsınız. Anker'lerin ses yüksekliği açısından daha iyi oldugunu biliyorum zaten. Adamlar kısmıyolar dibine kadar veriyorlar açıp açmamak kullanıcıya kalmış.

Hocam iPhone kullanıyorum. Airpodslar malum fiyatları. İki seçenek arasında kaldım Huawei Freebuds pro 2 ile Liberty 4. Dediğiniz gibi iOS da EQ yok. Kendi uygulamasından kısıtlı olarak yapılabiliyor. Sizce hangisini almalıyım? Freebuds pro 2 mi yoksa uygulamasından kısıtlı yapılmış EQ ayarlı Liberty 4 mü? İOS için daha iyi öneri varsa açığım. Teşekkürler.

Yani uygulamasından EQ ayarı yapılmış liberty4 tam performanslı halinden ne kadar zayıf olur?

%30 xivarı daha zayıf olur ama ona rağmen FreeBuds Pro 2'den iyi.

Uygulamasındaki ekolayzır için elimden geleni yaparım.

Son düzenleme:

Liberity4 alacağım. Elime geçtiği zaman iletişime tekrardan geçerim. Teşekkürler dostum.

Aldığım liberty 4 elime geçti. Kendi uygulamasında bulunan custom EQ ayarını nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…