Kulaklıktan ses gelmiyor

pstar35

Femtopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternette bütün çözümlere baktım. Driver güncellemeleri vs aklınıza gelecek tüm videoları izledim, forumlarda gezdim inanın çaresini bulamadım. Daha önce böyle bir sorun vardı driver indirerek halletmiştim fakat kendi kendine ses gitti. Sadece LED ekrandan ses geliyor, kulaklığı tanıyor ve ses geliyor gösteriyor fakat ses gelmiyor. Kulaklık düzgün çalışıyor başka bir PC'de denedim. Driver Booster denedim olmadı, aygıt yöneticisine girdim olmadı. Başka bir sürücü indirdim kurdum olmadı (NVIDIA Audio). İnanın aklınıza ne gelirse hepsini denedim. Anakartıma uygun driver aradım buldum indirdim fakat ol-mu-yor :'(. Şu anda 3 Audio driver gösteriyor; 1-Realtek digital output 2-SL23T-1 LED (AMD High Definition Audio device 3-hoparlör (Realtek(r)Audio ">>* bunu da kulaklık olarak tanıyor sözde*"
İşletim sistemi Windows 10, anakart anakart A-320M-H

Ayrıca güvenli modda açamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum, Shift tuşuna basılı tutuyorum ve ardından sorun gidere tıklıyorum ondan sonra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 7, 8, 9 sıralı bir menü geliyor fakat ben 4'e basıyorum güvenli modda açılsın diye klavye basmıyor. 2 defa da denedim olmadı.

Yardımcı olabilir misiniz lüfen? :'(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BİOS güncellendi. Güvenli mod ile dediğiniz işlemleri uyguladım ve Realtek'i kaldırdım ve yorumladığınız realtek'i indirdim,kurdum.Yine hüsran...
 
Bios güncellendi. Bios sıfırlandı. Güvenli modda açılıp DDU ile driver silindi ve PC yeniden başlatıldı. Driver kuruldu..Sonuç yine aynı hala kulaklıktan ses gelmiyor,ekran hoparlöründen ses geliyor
 
Ekran görüntüsü 2021-01-27 170405.png

Sizin ses yonganızda sorun olabilir. Aygıt yöneticisi > Ses, video ve oyun denetleyicileri kısmının ekran görüntüsünü paylaşın.
@tirabzonun_kaymagi ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2021-01-27 170405.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-27 170405.png
    36 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı