AhmetAlii
Decipat
kule tipi hangi marka? Ben olsam takmam 4 pinli kule fanla değişirim.
Sebep?
kule tipi hangi marka? Ben olsam takmam 4 pinli kule fanla değişirim.
işlemciyi kalitesiz fana teslim etme o fan büyük ihtimal kasa fanı.Kule tipi hangi marka? ben olsam takmam 4 pinli kule fanla değişirim.
İşlemciyi kalitesiz fana teslim etme o fan büyük ihtimal kasa fanı.
fansızda kullanılır ama oyun oynarken fan hızı artmalıki daha çabuk sogusun.Kalitesiz olduğunu kanısına nereden vardın, sırf 3 pinli diye mi kalitesiz oluyor?
Eğer işini düzgün yapıyorsa gayet de kullabilir diye düşünüyorum.
Kalitesiz olduğunu kanısına nereden vardın, sırf 3 pinli diye mi kalitesiz oluyor?
Eğer işini düzgün yapıyorsa gayet de kullabilir diye düşünüyorum.
Merhaba, görselleri ekledim. Soru aslında çok basit: Bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Ürün özelliklerinde 3 pin fan bağlantı tipi yazıyor, fakat biliyorsunuz ki AM4 anakartlarda 4 pin fan bağlantı tipi var.
Şimdi gelen ürünü montaj yaptıktan sonra fan bağlantısını tam olarak nereye takmam gerekiyor?
CPU_FAN1 kısmındaki ilk 3 pine takıp son PIN'i mi boş bırakacağım, yoksa ilk PIN'i boş bırakıp son 3 pine mi takacağım?
Bir pinin boşta olması bir sorun yaratır mı? Ya da hangi pinlere taktığımız fark eder mi?
dark freezer x123 fixedişlemciyi kalitesiz fana teslim etme o fan büyük ihtimal kasa fanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.