Kule tipi fan sıcak havayı sağ tarafa üflüyor

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    28,8 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaki fanın ön yüzü böyle görünüyorsa normal diyorum ya işte.
Hocam nasıl normal oluyor bu fanın havayı egzoza üflemesi gerekmiyormu bu şekilde havayı egzoza değil tam tersi yöne üflüyor

Hocam nasıl normal oluyor bu fanın havayı egzoza üflemesi gerekmiyormu bu şekilde havayı egzoza değil tam tersi yöne üflüyor
Dostum kasaya fan takmıyorsun ki kasa fanlarıyla alakası olsun. O fan temiz havayı bloğa iletecek, oradan da işlemcin soğuyacak işte. Bloğa hava gelmezse sen üfleyip mi soğutacaksın işlemciyi?

Dostum kasaya fan takmıyorsun ki kasa fanlarıyla alakası olsun. O fan temiz havayı bloğa iletecek, oradan da işlemcin soğuyacak işte. Bloğa hava gelmezse sen üfleyip mi soğutacaksın işlemciyi?

Hocam temiz havayı işlemciye sıcak havayı da egzoza iletecek öncelikle temiz havanın geldiği yön ile fanın hava çektiği kısım denk gelmiyor hava çeken kısım egzoz fanına sıcak havayı ileten kısımda temiz havanın geldiği ön kısma bakıyor.

Tamam hocam dediğiniz gibi olsun. 3 kere aynı şeyi tekrarladım ama anlaşılmıyor sanırım. İyi günler.

Tamam hocam dediğiniz gibi olsun. 3 kere aynı şeyi tekrarladım ama anlaşılmıyor sanırım. İyi günler.

Hocam bence siz anlamıyorsunuz demek istediğimi egzoz fanı sıcak havayı dışarıya atmak için değil mi hocam işlemci fanıda temiz havayı işlemciye verip sıcağı atıyor değil mi? Mantıken egzoz fanı ile sıcak havayı atan karşılıklı olması gerekiyor ki sıcak hava egzoz fanına gitsin egzoz fanı da dışarıya atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…