Kule tipi soğutucu doğru mu takılmış?

osasadam

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı günler dostlarım kule tipi soğutucumu doğru mu takmışım bakar mısınız? Bana direkt havayı ekran kartına üflüyor gibi geldi. Sıcaklık değerleri ise yük altında ekran kartı 76 dereceyi gördü. İşlemci ise 73 dereceyi gördü. Bir de bu kasaya ekstra fan takabilir miyim? Takabilirsem nereye takarım?

Ekran kartı: MSI RX 570 Armor.
İşlemci: Xeon X3470.

Dostum egzoz fan kasanın arkasına gelmesi lazım niye sen fanı aşşağıya ve üste doğru taktın

Kasaya bir egzoz fan takıp ona göre soğutucuyu takmanız daha iyi hava akışı sağlar.

Ekran kartına bedava fırınlama işlemi uygulamak için uygun bir kurulum olmuş. Şaka bir yana aşağı-yukarı değil de sağ-sol yönlendireni bakmalı fanlar.

Normalde kule tipi fanları egzoz fanına doğru takılıyor diye biliyorum.

Normalde kule tipi fanları egzoz fanına doğru takılıyor diye biliyorum.

Kasaya bir egzoz fan takıp ona göre soğutucuyu takmanız daha iyi hava akışı sağlar.

Ekran kartına bedava fırınlama işlemi uygulamak için uygun bir kurulum olmuş. Şaka bir yana aşağı-yukarı değil de sağ-sol yönlendireni bakmalı fanlar.

Kral ne yaptın tofasa Ferrari jantı takmissin.

Kusuruma bakmayın hocam ceza almıştım şimdi açıldı peki hocam sağ sol nasıl takacağım.

?

Son düzenleme:
Kusuruma bakmayın hocam ceza almıştım şimdi açıldı peki hocam sağ sol nasıl takacağım.

?
Çıkartıp doğrusunu takıcaksın nasıl bir soru bu ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sağ sol taktım lakin demir çubuk kondansatöre baskı yapıyor bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…