D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 550 Çözümler 1 17 Temmuz 2024 #1 Fanın kenara sığmadığı için ortaya taktım. Blokla egzoz fanın arasında küçücük bir boşluk var hava tahliyesine bir sıkıntı olur mu?
Fanın kenara sığmadığı için ortaya taktım. Blokla egzoz fanın arasında küçücük bir boşluk var hava tahliyesine bir sıkıntı olur mu?
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 düşenekmek dedi: Eki Görüntüle 2256008 Fanın kenara sığmadığı için ortaya taktım. Blokla egzoz fanın arasında küçücük bir boşluk var hava tahliyesine bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten hava soğutma da o yöne iteceği için sıkıntı olmaz.
düşenekmek dedi: Eki Görüntüle 2256008 Fanın kenara sığmadığı için ortaya taktım. Blokla egzoz fanın arasında küçücük bir boşluk var hava tahliyesine bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten hava soğutma da o yöne iteceği için sıkıntı olmaz.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.986 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Temmuz 2024 #3 Hava soğutma sıcaklığı egzoz fanına gönderiyor zaten.
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 550 Çözümler 1 17 Temmuz 2024 #4 michaelscofield dedi: Hava soğutma sıcaklığı egzoz fanına gönderiyor zaten. Genişletmek için tıkla... kkylt dedi: Hocam zaten hava soğutma da o yöne iteceği için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Fanın normalde egzoz fanın yanına gelmesi lazım aradan havayı nasıl tahliye eder bilemedim. Eskisinden daha az hava geliyor elimi tuttuğumda.
michaelscofield dedi: Hava soğutma sıcaklığı egzoz fanına gönderiyor zaten. Genişletmek için tıkla... kkylt dedi: Hocam zaten hava soğutma da o yöne iteceği için sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Fanın normalde egzoz fanın yanına gelmesi lazım aradan havayı nasıl tahliye eder bilemedim. Eskisinden daha az hava geliyor elimi tuttuğumda.