JudgeG Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Kule tipi soğutucu takarken kırmızı okla işaretledim teli diğer parçaya takamıyorum, nasıl takacağım? Dosya Ekleri IMG_20250630_151510.jpg 137,9 KB · Görüntüleme: 56
Kule tipi soğutucu takarken kırmızı okla işaretledim teli diğer parçaya takamıyorum, nasıl takacağım?
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 658 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #2 Ekran kartını çıkarmadan takmanız çok zor maalesef. Benimki öyleydi.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 30 Haziran 2025 #3 Teli ters takmışsınız. Fanın bloğa uzak olan taraftaki deliklerine ve ucu açık kısım fana doğru kalacak şekilde olmalı. Şu videoda 02:40'tan itibaren gösteriyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka farklı olabilir ama telin konumu ve yönü benzerdir.
Teli ters takmışsınız. Fanın bloğa uzak olan taraftaki deliklerine ve ucu açık kısım fana doğru kalacak şekilde olmalı. Şu videoda 02:40'tan itibaren gösteriyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marka farklı olabilir ama telin konumu ve yönü benzerdir.