Optifines Kilopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 443 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #1 İyi günler. Kullandığım telefonu kardeşime vereceğim yani artık kullanmayacağım. Kendisi bu siteye girdiğinde benim hesabım ban yer mi ? General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi günler. Kullandığım telefonu kardeşime vereceğim yani artık kullanmayacağım. Kendisi bu siteye girdiğinde benim hesabım ban yer mi ? General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Nisan 2016 #2 Siteye girmesi sorun değil fakat kendi hesabına giriş yapması çift hesap belirtisi uyandırabilir.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.966 Çözümler 62 18 Nisan 2016 #3 MF dedi: Siteye girmesi sorun değil fakat kendi hesabına giriş yapması çift hesap belirtisi uyandırabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim kardeşimde üye olduğu zaman ben boşuna ban mı yiyeceğim? Böyle biraz saçma olmuyor mu?
MF dedi: Siteye girmesi sorun değil fakat kendi hesabına giriş yapması çift hesap belirtisi uyandırabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim kardeşimde üye olduğu zaman ben boşuna ban mı yiyeceğim? Böyle biraz saçma olmuyor mu?
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.906 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 18 Nisan 2016 #4 SunSet dedi: Şimdi benim kardeşimde üye olduğu zaman ben boşuna ban mı yiyeceğim? Böyle biraz saçma olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Welcome to Technopat Daha önce 2 defa böyle haksız ban yedim ama eğer durumu izah edersen yediğin ceza kaldırılıyor.
SunSet dedi: Şimdi benim kardeşimde üye olduğu zaman ben boşuna ban mı yiyeceğim? Böyle biraz saçma olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Welcome to Technopat Daha önce 2 defa böyle haksız ban yedim ama eğer durumu izah edersen yediğin ceza kaldırılıyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Nisan 2016 #5 84 bin üyenin profilini tek tek kontrol etmek zaman aldığından takdir edersiniz ki bu iş için ayrı bir yazılım kullanıyoruz. İstisnaları takip etmek için de ne vakit ne de insan gücü var.
84 bin üyenin profilini tek tek kontrol etmek zaman aldığından takdir edersiniz ki bu iş için ayrı bir yazılım kullanıyoruz. İstisnaları takip etmek için de ne vakit ne de insan gücü var.