Kullandıkları maskeleri sürekli bizim olduğumuz yere atan komşular

Clemente

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
637
Çözümler
1
Yer
Glunmar köyünden
Üst kattaki komşular kullandıkları maskeleri sürekli bizim camın oraya atıyorlar, bizim evin kapısının yanındaki yerlere atıyorlar. Yapma dedik, hala aynısını yapıyorlar. Bunlara ne yapabiliriz? Nereye şikayet edebiliriz?
Annem sürekli korkuyor, size zarar verir, uğraşmayalım falan filan diye ama uğraşmadıkça daha da yapacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kapiya cikip "Virus olmadiginizin garantisi yok, o maskelerden virus kapma ihtimalim oldugu icin yaptiginiz kasten adam oldurmeye tesebbus. Tekrarlarsaniz polise basvuracagim." deyin.
 
Cimer'e şikayet edin. Bizim evin yan binada oturan kadının tavuklarıda sürekli bizim kapının önüne pisliyordu. Kaç kere söyledik ama hiçbir şekilde hoşgörülü davranmadı. Cimerden sonra bina için kontrole gelen bir ekip geldi. Tavuklar zaten ilçelerde beslenmesi yasakmış. Kadın artık tavuklarını bahçesinden dışarı çıkaramıyor. Siz de şikayet edin.
 
Hocam anneniz haklı insanlar iyice delirdi sinirlenip ters bir şey dersin Allah muhafaza sana zarar verir annenin sözünü dinle boş ver Allah'a havale et o her şeyi yerine koyar.
Böyle insanlara karşı çeşitli işkence yöntemleri gerekli ama hafif olacak eğer laftan anlamaz arsız biriyse ağır olmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı