bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Merhaba, Steam'de girişte kullanılan kullanıcı adı değiştiriliyor mu? Küçükken saçma sapan Pro vs. değişik bir isim yapmıştım.
Merhaba, Steam'de girişte kullanılan kullanıcı adı değiştiriliyor mu? Küçükken saçma sapan Pro vs. değişik bir isim yapmıştım.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Hayır, değiştirmek şimdilik mümkün değil ancak o isim zaten kimseye görünmez ve gizli kalması gereken bir kimlik bilgisidir.
Hayır, değiştirmek şimdilik mümkün değil ancak o isim zaten kimseye görünmez ve gizli kalması gereken bir kimlik bilgisidir.
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 Keşke değiştirilebilse ama maalesef değiştirilemiyor diye biliyorum benim nickimde çok saçma.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.177 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 Profil ismi değişiyor sadece. Girişte kullanılan ad değişmiyor. Steam Destek :: SteamID'si, Steam Hesabı Adları, Hesapların Birleştirilmesi ve Silinmesi help.steampowered.com
Profil ismi değişiyor sadece. Girişte kullanılan ad değişmiyor. Steam Destek :: SteamID'si, Steam Hesabı Adları, Hesapların Birleştirilmesi ve Silinmesi help.steampowered.com
P Paradoks12 Yoctopat Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:51 #5 bvtushka dedi: Merhaba, Steam'de girişte kullanılan kullanıcı adı değiştiriliyor mu? Küçükken saçma sapan Pro vs. değişik bir isim yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Steam profilinizi paylaşır mısınız ?
bvtushka dedi: Merhaba, Steam'de girişte kullanılan kullanıcı adı değiştiriliyor mu? Küçükken saçma sapan Pro vs. değişik bir isim yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Steam profilinizi paylaşır mısınız ?