Kullanıcılar'ın 1GB RAM kullanması

ArifIşık

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E-Dönüşüm Teknik Personel
İyi günler, XPG 8 GB 3000 MHz RAM kullanıyorum. Görev yöneticisnden kontrol ettiğimde sistem boştayken bile 3, 3.5 GB tüketim mevcut bunun 1 ila 1.5 arası ekteki gibi kullanıcı hesabına ait. Bu bir sorun mudur veya sorun değilse bile sebebi nedir ve nasıl çözmem gerekir?
Yardımcı olursanız sevinririm.

sss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, XPG 8 GB 3000 MHz RAM kullanıyorum. Görev yöneticisnden kontrol ettiğimde sistem boştayken bile 3, 3.5 GB tüketim mevcut bunun 1 ila 1.5 arası ekteki gibi kullanıcı hesabına ait. Bu bir sorun mudur veya sorun değilse bile sebebi nedir ve nasıl çözmem gerekir?
Yardımcı olursanız sevinririm.

Eki Görüntüle 556544
Bu bir sorun değil. Sistem kullanımı dışında Windows hesabında yüklü uygulamarın kullandığı RAM miktarını gösteriyor. Yani ilk sekme işlemlerde açık olan uygulamaların sadece kullanıciya ait olan kısmını gösteren sekme.
Telefonum bile 4 GB RAM kullanıyor neredeyse 3.5 kullanması gayet normal.

Bu bir sorun değil. Sistem kullanımı dışında Windows hesabında yüklü uygulamarın kullandığı RAM miktarını gösteriyor. Yani ilk sekme işlemlerde açık olan uygulamaların sadece kullanıciya ait olan kısmını gösteren sekme.
Telefonum bile 4 GB RAM kullanıyor neredeyse 3.5 kullanması gayet normal.
Anladım, çok teşekkür ederim madem normal bir durum ben hayatıma devam edip 8 GB daha Ram ekliyorum 😃

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı