Kullanıldığımı öğrendim kinim ve öfkem dinmiyor

Kolsuz İtachi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce kullanıldığımı öğrendim, bir arkadaşım tarafından ve kinim ve öfkem dinmiyor, loser olmak istemiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Sürekli kafamı kurcalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı anlatma şansınız var mı?
Tabi anlatayım, bi kız arkadaşım var 7/24 konuştuğumuz takıldığım ve bir kaç hafta öncesine kadar biriyle tanıştığını ve arkadaş olduğunu söyledi, dedim çok iyi 2 gün önce işte çocuğun doğum günü var dedi, ona hediye alacağına söyledi, biraz düşündükten sonra bu kıza ben doğum gününde, dövme yaptırırken, para konusunda çok yardımcı oldum, elimden geldiğince her neyse bu kız benim ne doğum günüm de ne özel günümde bana hediye almadığını farkettim, ister istemez buda bana koydu. para konusunda değilim filan ama 1.5 senedir beraberiz ne doğum günümde ne başka bir şey de bir tane hediye almadı o ne isterse benim yapmama rağmen 3 haftalık çocuğa hediye alacağını söyleyince kullanıldığımı farkettim.

Tabii anlatayım, bir kız arkadaşım var 7/24 konuştuğumuz takıldığım ve birkaç hafta öncesine kadar biriyle tanıştığını ve arkadaş olduğunu söyledi, dedim çok iyi 2 gün önce işte çocuğun doğum günü var dedi, ona hediye alacağına söyledi, biraz düşündükten sonra bu kıza ben doğum gününde, dövme yaptırırken, para konusunda çok yardımcı oldum, elimden geldiğince her neyse bu kız benim ne doğum günüm de ne özel günümde bana hediye almadığını fark ettim, ister istemez bu da bana koydu. Para konusunda değilim filan ama 1.5 senedir beraberiz ne doğum günümde ne başka bir şey de bir tane hediye almadı o ne isterse benim yapmama rağmen 3 haftalık çocuğa hediye alacağını söyleyince kullanıldığımı fark ettim.

Sen de başka arkadaşınla takılıp yavaşça mesafeni koyabilirsin. Ya da kızla konu hakkında konuşup iletişimi kesebilirsin. Kızla iletişiminin sürmesi senin zararınaysa mesafe koymak iyidir.

Sorun da o zaten, kinci ve nefret dolu tutmam hayatım da ama içim ona karşı aşırı kinli ve elimde olsa intikam almak için yapamayacağım hiç bir şey yok gibi hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı