Kullanılmamış Robux nasıl iade edilir?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben önceden Roblox'da Premium yani 450 Robux almıştım aldıgımda Robux geldi (Apple gift Card ile almıştım). Haliyle Apple gift Card ile almadan önce kredi kartı no, tel no istiyor bende girdim. Şu an ayın sonlarındayız ve oyuna bir gırdım tekrar 450 Robux gelmıs. Bu sefer telefon hattına yansıtmış, Robux'u hiç kullanmadım 450 Robux hala duruyor nasıl iade edebilirim?

Arkadaşlar merhaba ben önceden Roblox'da Premium yani 450 Robux almıştım aldıgımda Robux geldi (Apple gift Card ile almıştım). Haliyle Apple gift Card ile almadan önce kredi kartı no, tel no istiyor bende girdim. Şu an ayın sonlarındayız ve oyuna bir gırdım tekrar 450 Robux gelmıs. Bu sefer telefon hattına yansıtmış, Robux'u hiç kullanmadım 450 Robux hala duruyor nasıl iade edebilirim?
Ticket açarsan iade edilir muhtemelen.

ha teşekkür ederim ilginiz için ben bir roblox'un support kısmına yazayım.Hepinize teşekkür ederim :)
.

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama bu benım telefon hattımdan her ay para çekip 450 robux mu verecek acaba ? öyle ise nasıl bunu durdurabilirim

Şu an ben Apple gift Card ile aldıgım ıcın App Store'den aboneliklerimden iptal ettim sorun olmaz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı