Kullanılmamış Robux nasıl iade edilir?

Arkadaşlar merhaba ben önceden Roblox'da Premium yani 450 Robux almıştım aldıgımda Robux geldi (Apple gift Card ile almıştım). Haliyle Apple gift Card ile almadan önce kredi kartı no, tel no istiyor bende girdim. Şu an ayın sonlarındayız ve oyuna bir gırdım tekrar 450 Robux gelmıs. Bu sefer telefon hattına yansıtmış, Robux'u hiç kullanmadım 450 Robux hala duruyor nasıl iade edebilirim?
Roblox destek ile iletişime geçin. Çözüm bulamazsanız başka roblox kullanıcılarına satabilirsiniz. Ama robloxun gamepass veya group fundlardan kestiği %30luk kısmı ödeyemediğiniz için ödediğiniz paradan daha az alırsınız.

Tamamdır çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar ben Roblox Support kısmından Robux iadesi istemiştim ama hesabım kalıcı banlanabiliyormuş benim hesapta fazla emeğim var rica etsem yardım olun doğru mudur bu?

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar ben Roblox Support kısmından Robux iadesi istemiştim ama hesabım kalıcı banlanabiliyormuş benim hesapta fazla emeğim var rica etsem yardım olun doğru mudur bu?

Merhaba ban yedin mi? Bende aboneliği iptal etmeyi unuttuğum için para çekti hiç harcamadım ama ban yerim diye korkuyorum. İade talebi açacağım da sana iade ettiler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı