Kullanılmayan kredi kartına aylık yıllık gelir mi?

mehmetaba

Decapat
Merhaba, bugün garanti şubeye gidip vadesiz hesap actırmak istedigimi söyledim actirdim banka kartının kurye ile eve gelicegini soylediler bir de kredi kartı verdiler aslında istemedigimi söyledim istiyorsanız musteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz dediler. Ben bunu iptal ettirmesem acık kalsa ama kullanmasam yine de yıllık ücret yansır mı? Bu konularda tecrubesizim de kart garanti bonus trink.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün garanti şubeye gidip vadesiz hesap actırmak istedigimi söyledim actirdim banka kartının kurye ile eve gelicegini soylediler bir de kredi kartı verdiler aslında istemedigimi söyledim istiyorsanız musteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz dediler. Ben bunu iptal ettirmesem acık kalsa ama kullanmasam yine de yıllık ücret yansır mı? Bu konularda tecrubesizim de kart garanti bonus trink.
Yansır.

Arayıp kapatmak istedigimi söyledim kullanmamanız durumda herhangi bir yıllık ucret yansımaz dediler ve 9 ay acık tutma sozune karsılık 750TL bonus verebileceklerini söylediler bonustan harcarsan yine herhangi bir yıllık aidat falan gelmez kullanmadıgın surece kartın kendi şeyini dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı