Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 853 Dün 22:10 #1 Merhabalar, elimde kullanılmış bir SSD var. Ne olur ne olmaz kontrollü takmak istiyorum. Tavsiye edilen bir yöntem var mıdır?
Merhabalar, elimde kullanılmış bir SSD var. Ne olur ne olmaz kontrollü takmak istiyorum. Tavsiye edilen bir yöntem var mıdır?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.430 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:12 #2 Mugen_ dedi: Merhaba, elimde kullanılmış bir SSD var. Ne olur ne olmaz kontrollü takmak istiyorum. Tavsiye edilen bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz.
Mugen_ dedi: Merhaba, elimde kullanılmış bir SSD var. Ne olur ne olmaz kontrollü takmak istiyorum. Tavsiye edilen bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 853 Dün 22:18 #3 TheMaZi dedi: Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım.
TheMaZi dedi: Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.430 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:19 #4 Mugen_ dedi: Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda takabilirsiniz, yeniden başlatıyor diye biliyorum.
Mugen_ dedi: Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda takabilirsiniz, yeniden başlatıyor diye biliyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.259 Çözümler 86 Dün 22:24 #5 Hiren's BootCD PE Usb'ye yazdir. BIlgisayari USB'den boot et. SSD'in icini kurcala. Baska disklere bulasmasini istemiyorsan iptal edilebilir.
Hiren's BootCD PE Usb'ye yazdir. BIlgisayari USB'den boot et. SSD'in icini kurcala. Baska disklere bulasmasini istemiyorsan iptal edilebilir.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 853 Dün 22:28 #6 Hououin Kyouma dedi: Hiren's BootCD PE Usb'ye yazdir. BIlgisayari USB'den boot et. SSD'in icini kurcala. Baska disklere bulasmasini istemiyorsan iptal edilebilir. Genişletmek için tıkla... Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı?
Hououin Kyouma dedi: Hiren's BootCD PE Usb'ye yazdir. BIlgisayari USB'den boot et. SSD'in icini kurcala. Baska disklere bulasmasini istemiyorsan iptal edilebilir. Genişletmek için tıkla... Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.259 Çözümler 86 Dün 22:30 #7 Mugen_ dedi: Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Daha cok kurtarma araci gibi. Butun disk programlari vs. bulunduruyor. Acil durumlar icin. Aklima bu geldi. Tabii bildiginiz Linux distrosu varsa ona da yonelilebilir.
Mugen_ dedi: Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Daha cok kurtarma araci gibi. Butun disk programlari vs. bulunduruyor. Acil durumlar icin. Aklima bu geldi. Tabii bildiginiz Linux distrosu varsa ona da yonelilebilir.