Kullanırken sorun yaratan RX 6650XT garantiye gönderilmeli mi?

Kendimi bildim bileli AMD kullanırım RX 550 RX 590 RX 5600 şimdi ise RX7600 sağda solda bahsedilen problemlerin hiçbirini yaşamadım "klasik AMD" lafı bana çok saçma geliyor. Teknoloji şans işi aldığın RTX4090 da seni hayattan soğutabilir aldığın 7900XTX de. Arkadaşın problemine gelirsek ekran kartını aldıktan sonra formatlayıp temiz bir kurulum yapmanı öneririm zira ben kart değiştirdiğimde eski driverin kalıntıları hep problem çıkarttı.

Kendimi bildim bileli AMD kullanırım RX 550 RX 590 RX 5600 şimdi ise RX7600 sağda solda bahsedilen problemlerin hiçbirini yaşamadım "klasik AMD" lafı bana çok saçma geliyor. Teknoloji şans işi aldığın RTX4090 da seni hayattan soğutabilir aldığın 7900XTX de. Arkadaşın problemine gelirsek ekran kartını aldıktan sonra formatlayıp temiz bir kurulum yapmanı öneririm zira ben kart değiştirdiğimde eski driverin kalıntıları hep problem çıkarttı.
Format atıp sıfırdan yükledim fakat aynı sorun devam ediyor.

Kartı yüke oyuna girerek sok öyleyse. Minecraft, ETS 2 güzel kullanımlara çıkartıyor, deneyebilirsin. İşlemcin madem dayanmıyor, bu iki oyunda gözle görülür yük binmez.

RDR 2 ve GTA 5'i bitirdim sadece dediğim 30 FPS'e sabitlenme olayını gördüm birkaç yerde bir de RDR 2 de sinematik sahnelerde arka plandaki grafiklerde bozulmalar oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı