Kullanmadığım eşyalarım kaç TL eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalıyorsunuz arkadaşlar 2 GB Ram İntel Celeron 1.nesil işlemci laptop 2.500 TL gördüm. Arkadaşın laptop 2k ederi var
1- HP EliteBook 2560p laptop.
Özellikleri:
i5 2540M CPU.
HD 3000 GPU.
4 GB RAM.
240 GB SSD.

Piyasaya göre başlığa eba canavarı yazarak en az 1.5k reis

Saçmalıyorsunuz arkadaşlar 2 GB RAM Intel Celeron 1.nesil işlemci laptop 2.500 TL gördüm. Arkadaşın laptop 2K ederi var.

O kadar ederi yok ama piyasa o kadar şişirildi. Koysun satamaz. Kırmızı ve sarı sitede biraz gezin, ikinci el ürünlere sıfırdan yüksek fiyat koyuyorlar resmen.

O kadar ederi yok ama piyasa o kadar şişirildi. Koysun satamaz. Kırmızı ve sarı sitede biraz gezin, ikinci el ürünlere sıfırdan yüksek fiyat koyuyorlar resmen.
Ederi var derken diğer PC'ler ile karşılaştırdım zaten yoksa 200 TL :D

PS 3 ve oyunlarını ayrı ayrı konsolculara sat çünkü toplu indirim istiyorlar.
PS 3 + 10 oyun = 1000TL.
Geri kalan oyunlar = 50, 60, 70, eğer Game of the year Edition veya Platinium ise 100TL.

Bu paraya satabilirim, 1000 TL PS3'üm için iyi.

Hocam o zaman sizde sarı sitede fiyat araştırın ortama fiyatlar ile oradan satın tek tek. Buradan fiyat sormayın. Elinizdeki laptop 500 TL falan eder. Bakmayın siz sarı sitedeki piyasayı bozan insanlara.

Edit: SSD de varmış 750'ye kadar yolu var.

Anakartı 720 TL'ye satıyorlar, bence yeniden düşün dostum. Yine de fikrin için sağ ol.

Saçmalıyorsunuz arkadaşlar 2 GB RAM Intel Celeron 1.nesil işlemci laptop 2.500 TL gördüm. Arkadaşın laptop 2K ederi var.
1- HP EliteBook 2560p laptop.
Özellikleri:
i5 2540M CPU.
HD 3000 GPU.
4 GB RAM.
240 GB SSD.

Piyasaya göre başlığa EBA canavarı yazarak en az 1.5k reis.

1500 TL'ye satarım bence, bu dönemde EBA'ya falan girmek için güzel bilgisayar.

1615916425945.png

Hocam yapmayın etmeyin. O laptoplar 150TL etmez.
Hocam o zaman sizde sarı sitede fiyat araştırın ortama fiyatlar ile oradan satın tek tek. Buradan fiyat sormayın. Elinizdeki laptop 500 TL falan eder. Bakmayın siz sarı sitedeki piyasayı bozan insanlara.

Edit: SSD de varmış 750'ye kadar yolu var.

1600 TL veren var, bakalım şimdi ne diyeceksiniz 😁

Acer PC, PS3 ve tableti 2050 TL'ye sattım. Konu kilitlensin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı