Kumtel Fanlı Isıtıcıdan Patlama Sesi ve Işık Geldi

249580

Kilopat
Makaleler
3
Soğuk olduğundan 2. kademeye alıp çalıştırdım. Yaklaşık 5 dakika sonra patlama sesi geldi. Fan dönmeyi durdurdu, hemen fişi çıkardım. Dışarıdan kontrol ettiğimde eriyen bir yer göremedim. Şimdi de yeniden çalıştırmaya korkuyorum. Aldığımızdan beri daha 2 hafta bile geçmemişti. :/

En iyisi denemek. Şaka yapıyorum hocam asla takmayın. Bizde de vardı buna benzer bi marka patlamıştı ama yine taktığımızda çalışıyordu.

Nereden satın aldıysanız götürüp durumunuzu izah ediniz. Değişim veya para iadesi talep edin.

Güncelleme: sorun ısıtıcıdan değil priz uzatma kablosundanmış ısı kabloları eritince kısa devre yapıp şarteli attırmış.

Güncelleme: sorun ısıtıcıdan değil priz uzatma kablosundanmış ısı kabloları eritince kısa devre yapıp şarteli attırmış.
İyi sevindim hocam şimdi anladığım kadarıyla uzatma kablosu bozukmuş yanlış mıyım?

İyi sevindim hocam şimdi anladığım kadarıyla uzatma kablosu bozukmuş yanlış mıyım?
Uzatma kablosu adi olduğu için zaten diğer kablolara göre çok hafifdi kabloları çok inceymiş içinı açtım bağlantı noktalarındaki tüm kablolar erimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…