Custom ROM Kurduktan sonra ekran çalışmıyor

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / Geforce GT210 / 16 GB DDR4 RAM / 1TB+500GB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Normal MIUI kullanırken sorun yok ama Custom ROM yükleyince ekran açılıyor ama herhangi bir yere bassam dahi okumuyor. Bir iki kere ekranı kapa aç yapınca düzeliyor. Ama ondan sonra ekranı kapatıp açarsam yine ekran gidiyor. Çözüm yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok spesifik bişi söylüyosunuz ve hiçbir bilgi vermiyosunuz :D çözümü varsa Telegram kanalında veya sitesinde olabilir. Fixlenmesini bekleyip yeni sürümü de yükleyebilirsiniz.

Hangi Custom ROM'u kurdunuz?
PixelOS, EvolutionX, Pixel Experience, CherisOs, BananaOs, CrDroid, LineageOs, ArrowOS, Derpfest 14-15, Telefon Redmi Note 9
Denediğim sürümler: A12,A13,A14,A15
Çok spesifik bişi söylüyosunuz ve hiçbir bilgi vermiyosunuz :D çözümü varsa Telegram kanalında veya sitesinde olabilir. Fixlenmesini bekleyip yeni sürümü de yükleyebilirsiniz.
Telegram kanalı veya herhangi bir yerde çözümü bulamadığımı öğrendiğim için ve her sürümü denediğim için sormak istedim hocam :D.

Pixel OS, Evolution X, PixelExperience, CherisOs, BananaOs, crDroid, LineageOS, ArrowOS, Derpfest 14-15, Telefon Redmi Note 9
Denediğim sürümler: A12, A13, A14, A15

Telegram kanalı veya herhangi bir yerde çözümü bulamadığımı öğrendiğim için ve her sürümü denediğim için sormak istedim hocam :D.

Peki. MajeurDela'nın dediğini anladınız mı peki? 😇 hangi sürümleri kurdunuz demiyor. Şu an hangi romdasınız diye soruyor. Çok ilginç bir anlama yetiniz varmış "hocam"...

Peki. MajeurDela'nın dediğini anladınız mı peki? 😇 hangi sürümleri kurdunuz demiyor. Şu an hangi romdasınız diye soruyor. Çok ilginç bir anlama yetiniz varmış "hocam"...

"Hangi Custom ROM'u kurdunuz" cümlesinden hangi ROM'da olduğumu sorduğunu sanmıyorum gibi hocam? Denediğim ve sonuç almadığım romları paylaşmak istedim. Veyahut şu ROM deneyebilirsiniz dememesi ve aklında buluması için örneklerimi sundum. Ve bu aşağılayıcı tavırınızı konum ile ilgili bir bilginiz yoksa başka yerde devam ettirebilirsiniz teşekkürler 🥰.

"Hangi Custom ROM'u kurdunuz" cümlesinden hangi ROM'da olduğumu sorduğunu sanmıyorum gibi hocam? Denediğim ve sonuç almadığım ROM'ları paylaşmak istedim. Veyahut şu ROM deneyebilirsiniz dememesi ve aklında buluması için örneklerimi sundum. Ve bu aşağılayıcı tavırınızı konum ile ilgili bir bilginiz yoksa başka yerde devam ettirebilirsiniz teşekkürler 🥰.

Aşağılayıcı değil. Mantıksızlığı anlamaya çalışıyorum. Cihaz, ROM sürüm bilgisi vermeden aşırı ucu açık bir şey soruyosunuz sonra da hangi ROM'u kullanıyorsunuz sorusuna yüklediğiniz ROM'ların listesi cevabını veriyorsunuz. Ben mesela anlamadım neden kullandığınız ROM'un ismini vermek yerine denediğiniz ROM'ları yazdığınızı. Galiba sıkıntılı ROM'dan sonra ekran bozuldu ve siz de şu listedeki ROM'ları denediniz ve düzelmedi. Ben böyle anladım ucu açık cevaplar verdiğiniz için. Herhangi bir Custom ROM'un telefonun ekranını bozabileceğini çok düşünmüyorum. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok ama mantıksızca bir soru soruş şeklini ironik bir şekilde anlamlandırmaya hakkı var :D

Aşağılayıcı değil. Mantıksızlığı anlamaya çalışıyorum. Cihaz, ROM sürüm bilgisi vermeden aşırı ucu açık bir şey soruyosunuz sonra da hangi ROM'u kullanıyorsunuz sorusuna yüklediğiniz ROM'ların listesi cevabını veriyorsunuz. Ben mesela anlamadım neden kullandığınız ROM'un ismini vermek yerine denediğiniz ROM'ları yazdığınızı. Galiba sıkıntılı ROM'dan sonra ekran bozuldu ve siz de şu listedeki ROM'ları denediniz ve düzelmedi. Ben böyle anladım ucu açık cevaplar verdiğiniz için. Herhangi bir Custom ROM'un telefonun ekranını bozabileceğini çok düşünmüyorum. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok ama mantıksızca bir soru soruş şeklini ironik bir şekilde anlamlandırmaya hakkı var :D
Sırasına göre yaptığım için belki anlar diye tahmin etmiştim hocam doğrudur. "Hocam" diye belirtmeniz biraz acayip oldu açıkcası. Yine de yanlışımı belirttiğiniz için tesekkürelr.

Yanlış bölge koduna sunulan bir ROM kurmuş olmayasınız? Bazen farklı bölgelerin modelleri arasında ekran sürücüsü farkı olabiliyor.

Yanlış bölge koduna sunulan bir ROM kurmuş olmayasınız? Bazen farklı bölgelerin modelleri arasında ekran sürücüsü farkı olabiliyor.
İlk kurduğum ROM'ların yedekleri var bir daha deneyeyim o zaman hocam.

Geri
Yukarı