Kurgu için bilgisayar önerisi

Şöyle bir makina buldum "Amazon.com.tr"

Video montaj işlerinin ne tür ağırlıkta olacağını bilmiyorum ama macmini m2 de gayet güzel bir alternatif olabilir.
8 Çekirdekli CPU 10 Çekirdekli GPU 16 GB Birleşik Bellek 256 GB SSD Depolama 28.475 TL
Tabi birde buna harici depolama birimi eklenmesi gerekecek. Belki olur benim düşüncem bu yönde.

Şöyle bir makine buldum "Amazon.com.tr"

Video montaj işlerinin ne tür ağırlıkta olacağını bilmiyorum ama macmini M.2'de gayet güzel bir alternatif olabilir.
8 çekirdekli CPU 10 çekirdekli GPU 16 GB birleşik bellek 256 GB SSD depolama 28.475 TL.
Tabii bir de buna harici depolama birimi eklenmesi gerekecek. Belki olur benim düşüncem bu yönde.

Düğün çekimlerine video klip hazırlıyorum. Adobe After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum genelde. Edit yaparken donmasın yeter tek isteğim bu açıkçası şu anki bilgisayarda hareket bile edemiyorum render almak deseniz zaten ayrı dert. Bu gönderdiğiniz bilgisayar güzel gibi yeterli olur mu sizce?

Adobe photoshop ve lightroom u sanırım satın almak gerekir aylık 50 tl di sanırım. Montaj için final cut x çok yaygın kullanılıyor genelde insanlar çok mutlu. Mac mini m2 bu konuda yetecektir diye düşünüyorum ama dediğim gibi depolama için de bir çözüm olmalı çünki 256gb ssd yetmeyecek. (zaten harici depolama bütün apple ürünleri için gerekli, tabi alınabiliyorsa 512gb daha iyi olur çünki baz depolama pek iyi değil)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı