Kurgusal karaktere karşı fazla sevgi

Şimdi size bir soru soracağım. Bir de kendim hakkında bir şey anlatacağım, önce anlatacağım şeyi anlatayım ama sonuna kadar okuyun çünkü size sorum sonda.
Ben daha 5 yaşındayken annem bana bir film izletmişti film The Amazing Spider-Man'di öncelerde korkmuştum ama izledikten sonra Spider-Man'i sanki ailemden bir birey gibi görmeye başladım. Karaktere fazla sempati besledim. Her şeyimi Spider-Man'li aldırıyordum hatta 2018'de annem PS4 için çıkan Spider-Man oyununu ilk çıktığında almadığı için sinir krizi geçirmiştim resmen kendimi paralamıştım kendimi duvardan duvara vuruyordum. İşte böyle böyle büyüdü Spider-Man'e olan sevgim ne zaman görsem gözlerim yaşarıyor ya çok iyi ya gibi şeyler konuşuyorum kendi kendime. Ne zaman görsem heyecanlanıyorum, keşke ben de olsam diyorum ya şimdi nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Cidden yok böyle bir hayranlık canımı veririm ya Spider-Man ile 10 dk konuşmak için o derece. Spider-Man hakkında bir konu açılınca Spider-Man'e birisi laf yapınca deliriyorum. Aslında Spider-Man'i sevmemin nedeni sadece güçleri olması değil, her halükarda kendini tehlikeye atıp başkalarını kurtarmak istemesi ve o trajik hayatı. Size sorum sizinde böyle benimle aynı duyguları yaşadığınız bir süper kahraman var mı? Cidden çok merak ettim fena fanboylar var mı sayfada diye.

Anime fanboyları bunu beğendi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı