5-6 yıl önce 3 yaşlarındaysan kabul edilebilir bir durum. Umarım öyledirO durum çok kötü işte ATV bir haber çıkartmıştı 5-6 yıl önce Spider-Man öldü diye salya sümük ağlamıştım akşama kadar çok üzülmüştüm ya.
5-6 yıl önce 3 yaşlarındaysan kabul edilebilir bir durum. Umarım öyledirO durum çok kötü işte ATV bir haber çıkartmıştı 5-6 yıl önce Spider-Man öldü diye salya sümük ağlamıştım akşama kadar çok üzülmüştüm ya.
Haber 4 yıl önceymiş 10 yaşındaydım5-6 yıl önce 3 yaşlarındaysan kabul edilebilir bir durum. Umarım öyledir![]()
Bence gerçek.
Aynen ya bildiğin Spider-Man ile büyüdüm ya ben o durumda var birazBiraz saçma. Ama insan çok bağlanınca ( sevince ) artık x karakterini savunma durumuna kadar geliyo.
Aynen ya bildiğin Spider-Man ile büyüdüm ya ben o durumda var biraz![]()
Zamanla geçecektir. Sen bu durumun sağlıklı olmadığını farkedip kendini frenlemeyi dene. Acilen de bir hobi edinHaber 4 yıl önceymiş 10 yaşındaydım![]()
Zamanla geçecektir. Sen bu durumun sağlıklı olmadığını fark edip kendini frenlemeyi dene. Acilen de bir hobi edin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.