Kurşun kalem tavsiyesi

Hocam onlardan elimde varda sıkıldım birazcık

Rotring 300 var hocam elimde zaten. Yazmasından memnunum. Ahşap kurşun kalem bakıyorum.
Kalem işinizi görüyorsa çok takılmayın.
Kurşun kalem baktığım için fiyatlar aşağı yukarı aynı.
Diye belirtmiştiniz mesela Rotring 300, 90-100 TL civarında fiyatlanıyor. Eğer daha yumuşak ve bileşik yazıma uygun bir şey arıyorsanız dolma kalemlere yönelebilirsiniz lakin onların fiyatı ve maliyeti hatırı sayılır meblağlara ulaşmaya başladı.

ÖSYM'nin verdiği kalemleri hiçbir kaleme değişmem hocam

Al kırtasiyeden kafana takma araba mı alıyorsun kalem mi

Hocam bende rotring 300 kalemini araştırıyorum hafif ve elimi açıtmayacak rahat kalem arıyorum 300 serisini kullanmışsınız kullanımı nasıl? (faber castell Econ'dan geçeceğim.)

Hocam bende rotring 300 kalemini araştırıyorum hafif ve elimi açıtmayacak rahat kalem arıyorum 300 serisini kullanmışsınız kullanımı nasıl? (faber castell Econ'dan geçeceğim.)
0.7 kullanıyorum. Daha düzgün yazılar için 0.5 almanızı tavsiye ederim. Onun dışında hafif bir kalem. Yazması rahat,uzun kullanımda çok sıkarsanız kalemi sert plastik olduğu için eli ağrıtıyor fakat eli kaydırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…