Şu an Rufus 4.5 ile yazdırıyorum hocam. Deneyip sizi bilgilendireceğim.
Harikasınız. Evet dediğiniz gibi bir türlü yüzüm gülmedi laptoplardan yana. Genelde panelleriyle ilgili problem yaşadım. Artık OLED'e geçeyim dedim şimdi de bu problem
sağlık olsun bir şekilde çözülür. Ancak diğer cihazlarda da hep bu şekilde diski biçimlendirmek yerine sil diyordum ve bir problem yaşamıyordum. Şimdi
@Einstein hocamın dediği gibi Rufus 4.5 ile yazdırıyorum, hızlıca deneyeceğim. Yine olmazsa mecburen sizin dediğinizi yapacağım hocam. Sizleri buradan bilgilendiririm. Kıymetli vaktinizi ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim.
@Smmmhunter @Astiva @Einstein
Kıymetli üstatlarım, Rufus 4.5 ile önce 24H2 sonrads 23H2 olmak üzere iki defa denedim. İkinsinde de durum değişmedi. Sanırım problem Rufus veya. ISO kaynaklı değil.
Hatta detay olarak disk ekranından fotoğraflar paylaşayım;
Önce diskler görünüyor,
Eki Görüntüle 2353831
Sonra sil veya biçimlendirme bu hata,
Eki Görüntüle 2353833
Sonra yenile deyince bu şekilde her şey gidiyor,
Eki Görüntüle 2353835
PC'yi tekrar açıp diskler görünüyorken SSD'nin üzerine gelince aşağı sarı ünlemin yanında "Windows 0 diskinin 3 bölümüne yükleme yapamıyor" gibi bir uyarı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ona tıklayınca yazan hata;
Eki Görüntüle 2353838
Sanırım
@Astiva ve
@Smmmhunter üstatlarımın dediği gibi SSD adamakıllı bir biçimlendirme istiyor şu an. Hissettiğim ve yarım yamalak anladığım bu.