Öncelikle merhabalar ben macOS kurmak için OpenCore: macOS Monterey 12.6.2 Intel & AMD Kurulum İmajı Linkteki macOS Monterey 12.6.2 Intel & AMD Kurulum İmajını indirmek istediğimde 10 küsür gb sonra yasak hatası veriyor ve farklı tarayıcılar dahil olmak üzere dünden beri 14 kez indirmeye çalıştım ama hata verdi internetimde zaten yavaş inerken hayatı sorguladım dosyayı yeniden farklı bir upload sitesine ekleme şansı var mı yetkililerin çünkü tek muzdarip olan ben değilim şimdiden teşekkürler
IDM ile indirme yapabilirsiniz hem stabil hem de tarayıcıdan daha hızlı indirme yapıyor ben şahsen 3 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim ücretsiz 21 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz iyi günler.
IDM ile indirme yapabilirsiniz hem stabil hem de tarayıcıdan daha hızlı indirme yapıyor ben şahsen 3 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim ücretsiz 21 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz iyi günler.
@Thesedat olmuyor bunda da durdu kaldı ve 2 gündür deniyorum yarın okula gideceğim ve kurmam lazım bugün başka ne yapabilirim? Dosyayı yenilemelerinde fayda var çünkü hep aynı GB'de donup kalıyor.
Recep Baltaş abimin gelmesini beklemeliyiz bende nadiren sorun çıkartıyor ama olduğunda videodaki adımları izliyorum ve çözülüyor sanırım indirdirmeye çalıştığınız dosyada bir sıkıntı var üzgünüm.