Kurulum yaparken .cab ve error : 1335 , error : 2350 hataları

Vodka

Hectopat
Merhaba , yüklemeye çalıştığım setuplar sürekli olarak .cab ve error : 1335 , error : 2350 hataları veriyo. Bir haftadır araştırıyodum harddisk ve ramden kaynaklanan bişeymiş. Chkdsk ve memtest yaptım 0 hata RAM'leri yer değiştirdiydim birbiriyle yine aynı hatalar. XP'den win8.1 64bit e yükselttim yine aynı hatalar ne yapmam gerek ?
Sistemim:
  • Foxconn g33 anakart (bios güncel)
  • 2x2gb ddr2 800mhz ram (iki hafta önce aldım kutulu)
  • Pentium duo işlemci

Yardımcı olucak herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri teker teker çalıştırmayı denedin mi? Önce birini sök ve bilgisayarı çalıştır. Sorun devam ederse söktüğünü takıp diğerini sök öyle dene.
Yarın denicem bunu.

Memtest te kırmızı yanan yer olduysa o RAM sorunlu oluyor. Bozuk RAM'de yanar kırmızı. .. Değişmesi gerek. Garantisi varsa gönderin yoksa yeni almak zorundasın. Bozuk RAM'i çalıştırmaya çalışırsan başka sıkıntılar da çıkar. En basiti pc donmalar yaşarsın mavi ekran verir.

Memtest hata vardiyse bozuk RAM vardır ve bozuk RAM'in çözümü, yerlerini değiştirmek değil tamamen yenisi ile değiştirmektir.
Hayır hata vermedi 0 hata yazmıştım.

Tek ram ile açtım çözüm olmadı malesef.

Tek ram ile açtım çözüm olmadı malesef
Tek ram ile açmıyacaksın, arkadaşın dediği bir rami çıkarıcaksın diğer ram ile açıcaksın açılırsa diğer rami takıp diğerini çıkartıcaksın ve açmaya çalışıcaksın. Senin dediğinden anladığım tek ram ile setupları çalıştırmaya çalışmıssın, ya da ben yanlış anladım

Bellekler anakart ile uyumlu olmayabilir. DDR2 800Mhz olması belleğin anakart ile uyumlu çalışacağı anlamına gelmez.
Bilgisayar sorunlarını olasılıkları deneyerek çözebilirsiniz. Mesela yeni aldığınız bellekleri takmadan önce program yükleme sorununuz yoktu anladığım kadarıyla.
O zaman 2 olasılık çıkıyor ortaya belleklerden en az bir tanesi sorunlu veya bellekler anakart ile uyumsuz. Tabi söküp takarken yanlış müdahelede bulunmadıysanız.
Test sonuçlarına göre belleklerde sorun olmadığını söylüyorsunuz. O zaman emin olmak için bellekleri başka bilgisayarda deneyin. Aynı hata ile karşılaşırsanız belleklerde sorun olduğu kanıtlanmış olur.

Anakartın driverı güncel olmayabilir onu güncelleyerek başlayabilirsin. Aynı hatayı alıyorsan anakartın ddr2 ile uyumlu olmayabilir. Eğer uyumluysa ramlerde sıkıntı olabilir başka bir pc de dene ya da ram slotlarını kontrol et.

RAM'lerde hiç bi sorun yok. Anakart ile uyumlu tüm driverlar güncel. Şuan deneyebileceğim başka bilgisayar yok. Steamdan aldıklarım sorunsuz çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…