Kurulumdaki bilgisayar ekran vermiyor

ne_bileyim_kim

Decapat
Daha fazla  
Acil yardım lazım.
Sıfır bilgisayar topladım DP'ye bağladım ve çalıştırınca ekranda hiçbir şey olmuyor.
BIOS veya herhangi bir yazı hiçbir şey olmuyor.

Anakart MSI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılı olan parçaları atabilir misiniz hocam? Gördüğüm kadarıyla Furry marka bir RAM, Kingston M.2 SSD ve Asus ekran kartı takılı, ama modeli belli olmuyor.
Ryzen 5 5500 ram ve ssd sizin dediğiniz gibi birde rx 580

Anakartta HDMI veya DP girişi varsa ekran kartını bilgisayardan söküp görüntü kablosunu anakarttaki girişine takın. Görüntü verirse sorun ekran kartında olabilir.
Kullandığı işlemci onboard görüntü veriyor mu ki hocam? Tam bir şey demeyelim @ne_bileyim_kim işlemci nedir hocam?

Ryzen 5 5500 RAM ve SSD sizin dediğiniz gibi bir de RX 580.

Ryzen 5500 onboard görüntü vermez.

Ryzen 5 5500 ram ve ssd sizin dediğiniz gibi birde rx 580
Ben de bu işlemciyi kullanıyorum hocam. Anakartın tam modelini verebilir misiniz? Marka MSI olduğu belli.

Yani ?

MSI 520m a pro

Yanisi hocam, ekran kartında şu an arıza var mı anlayamayız. Ekran kartı modeliniz nedir hocam?

RAM'leri sırayla deneyin hocam. Diğerini söküp çalıştırın. Görüntü vermiyorsa, onu sökün, diğerini takın.

Bu kart 6 pin güç istiyordu sanırım hocam, onu bağladınız mı?
Evet bağladım 2+4 şeklinde

DP kablosunun tam oturduğundan emin olun, yamuk gibi görünüyor. Sistemi çalıştırdığınızda kasanın arkasından veya monitörünüzden oynatın. Durum yine aynıysa, dediğim RAM olayını deneyin. Ayrıca PSU markası nedir ve kaç W?

Ayrıca bu sistemi 2. el mi topladınız hocam?

Dosya Ekleri

• 1743017487884.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 17
600w MSI psu

Sistem sıfır

600w MSI psu

Sistem sıfır
Hmm, sıfır sistemde sanmıyorum yani hata alacağınızı. Böyle toplama sistemler, değil mi hocam? HDMI kablosu satın almayın ama bir yerden bulabilirseniz HDMI ile görüntü almayı deneyin. Ayrıca, dediğim RAM işlemini yaptınız mı hocam? Ve ekran kartı slota tam oturdu, değil mi?

Bir de şunu deneyin: Kasaya taktığınız DP girişini monitöre, monitöre taktığınız girişi kasaya takmayı deneyin. Saçma ama deneyin hocam.

DP tam açıkta, değil mi hocam? Yuvaya oturduğundan emin misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…