I ichburak Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 RAM 16gb Ekran kartı 3050 İşlemci i7 11.nesil Kuruluşunuz tarafından ayarlanmış ilke nedeniyle bu uygulama kaldırılamıyor. Ayarlar kısmından uygulamalara girdim ve kaldırcağım uygulamanın altında yukarıdaki yazı çıkıyor. Neden böyle bir hata veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Kuruluşunuz tarafından ayarlanmış ilke nedeniyle bu uygulama kaldırılamıyor. Ayarlar kısmından uygulamalara girdim ve kaldırcağım uygulamanın altında yukarıdaki yazı çıkıyor. Neden böyle bir hata veriyor?
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Kennisgeving voor omleiding Artı 0 Eksi
KS KS I ichburak Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Bestty dedi: Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak kullanıyorum Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak kullanıyorum
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #4 ichburak dedi: Zaten yönetici olarak kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yerel hesap kullaniyorsaniz Hotmail baglamayi deneyin. Windows lisansinizi nereden aldınız? Artı 0 Eksi
ichburak dedi: Zaten yönetici olarak kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yerel hesap kullaniyorsaniz Hotmail baglamayi deneyin. Windows lisansinizi nereden aldınız?
KS KS I ichburak Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #5 Bestty dedi: Yerel hesap kullaniyorsaniz Hotmail baglamayi deneyin. Windows lisansinizi nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... lisans orjinal gmail bağlıydı onda da aynı hatayı alıyodum Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Yerel hesap kullaniyorsaniz Hotmail baglamayi deneyin. Windows lisansinizi nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... lisans orjinal gmail bağlıydı onda da aynı hatayı alıyodum