Kuryelik için TVS jupiter vs RKS spontini vs motolux CEO

Motoru kuryelik için alacağım. Şu an aklımda TVS jupiterin 110CC versiyonu var. Ama RKS ve motolux CEO 110 gözüme çarpı şu son zamanlarda. Anladığım kadarıyla bu iki model, Honda spacy ve diyor parçaları ile uyumlu tamir edilebiliyormuş. Yani servis vs bulma konusunda pek sıkıntı yokmuş. Ama genel olarak RKS ve motolux hakkında pek bir bilgim yok. Tercih edilebilirler mi? Parçaları gerçekten Honda gibi bulunup uyumlu kullanılabiliyor mu?
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Artıları ve eksileri ile yazarsanız memnun olurum. İyi sosyaller.

Kesinlikle Jupiter 125. Hero Dash 125 pahalı ama 5 yıl garantili üstelik de 50000KM garantili. Bildiğim kadarıyla parça 3 günde gelmezse ücret ödemiyorsunuz ama yanlış da olabilir bir ara öyle bir muabbet vardı.

Hero düşündüm ama fiyat olarak bu motorlardan biraz daha pahalı. Bakım konusunda rahattan kastınız nedir? İlk 4 bakım hediyesi vs mi yoksa parça konuları mı?
Hem bakım hediyesi, hem parça bolluğu hem sağlamlığı hem de 5 sene garantisi. Bir tek Jupiter 125'le karşılaştırılabilir saydığınız motorlar arasında. Fakat Jupiter 125 mi Dash 125 mi derseniz Dash 125 kesinlikle. Bir de bunu yanında 9 veya 12 taksitle alınabiliyor.

Kesinlikle jupiter 125. Hero dash 125 pahalı ama 5 yıl garantili üstelik de 50000km garantili. Bildiğim kadarıyla parça 3 günde gelmezse ücret ödemiyorsunuz ama yanlış da olabilir bir ara öyle bir muabbet vardı.

Hem bakım hediyesi, hem parça bolluğu hem sağlamlığı hem de 5 sene garantisi. Bir tek jupiter 125'le karşılaştırılabilir saydığınız motorlar arasında. Fakat jupiter 125 mi dash 125 mi derseniz dash 125 kesinlikle. Bir de bunu yanında 9 veya 12 taksitle alınabiliyor.

Motolux ve RKS de Honda parçaları kullanıyormuş o konuda da parça sıkıntısı yaşamam gibi düşünüyorum ama bilemiyorum. Hero'yu bende düşündüm güzelde duruyor ama 125 olanı fiyat bakımından yüksek geldi sunduklarına bakınca. Bir de sanırım Yalova'da Hero bayii ve servis yok.

Motolux ve RKS de Honda parçaları kullanıyormuş o konuda da parça sıkıntısı yaşamam gibi düşünüyorum ama bilemiyorum. Hero'yu bende düşündüm güzelde duruyor ama 125 olanı fiyat bakımından yüksek geldi sunduklarına bakınca. Bir de sanırım Yalova'da Hero bayii ve servis yok.
Honda parçası kullandıkları falan safsata maalesef. TVS ve Hero dururken Çin malı alınmaz.

Öyle bir şey yok. Parçalar birbirine uyabilir ama Honda parçası değil çakma Çin parçalar kullanıyorlar replika yani.

Motolux ve RKS alırsan arıza yaşama, yolda kalma ihtimalin çok daha yüksek, ayrıca TVS ve Hero parça kalitesi olarak ve tasarım olarak çok daha iyi.

Mesela Jupiter 125'in kasası sajdan yapılmadır, yamulursa içerden vurarak düzeltirsiniz ve kırılma olmaz. Hero ise dediğim gibi 5 yıl ve 50000km garantili daha ne yapsınlar.

Öyle bir şey yok. Parçalar birbirine uyabilir ama Honda parçası değil çakma Çin parçalar kullanıyorlar replika yani.

Motolux ve RKS alırsan arıza yaşama, yolda kalma ihtimalin çok daha yüksek, ayrıca TVS ve Hero parça kalitesi olarak ve tasarım olarak çok daha iyi.

Mesela jupiter 125'in kasası sajdan yapılmadır, yamulursa içeriden vurarak düzeltirsiniz ve kırılma olmaz. Hero ise dediğim gibi 5 yıl ve 50000km garantili daha ne yapsınlar.

Hero dashin 110 ve 125 arası farkı nedir? Arada 12K oynuyor da. Ona göre dash tercih edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı