Yani 1 bg için 12k vermeye değermi? Bence değmez gibi.Tam bilmiyorum fakat bildiklerim güç farkı vardı. Alabiliyorsanız 125 olanını tavsiye ederim.
Yani 1 bg için 12k vermeye değermi? Bence değmez gibi.Tam bilmiyorum fakat bildiklerim güç farkı vardı. Alabiliyorsanız 125 olanını tavsiye ederim.
Sadece beygir farkı olduğunu sanmam. Arayıp sorsanız daha iyi olur.Yani 1 bg için 12k vermeye değermi? Bence değmez gibi.
Merhaba kardeşim daha önce 45000 kilometre kuryelik tecrübem oldu. Ülkenin en yoğun paket çıkaran yerlerinde kanuni resa 125 üzerinde çalıştım. Kendi saydığın üç motor arasından sana tavsiyem motolux CEO 110'u seçmen olurdu, motoru aldığında ilk işin arkana çanta demiri taktır, sonrasında ikinci el avatherm ergoline kurye çantası bak kendine. O çantaya sırtını yaslayarak motor sürebilirsen kuryelik hayatın çok daha rahat geçecektir. Günde 10-12 saat sırtını bir yere yaslamadan motor sürmek ileride sırtını kötü yapacaktır.
İkinci tavsiyem baktığın motorlarda oturuduğun elde ikinci el piyasası yüksek olan motorları tercih et ki kaza yaparsan falan elinde kalmasın motor. Hayırlı kazançlar diliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.