Kuryelik yapılmalı mı?

Hortlatıyorum kusura bakma ama şu anda durumun nedir? YKS'ye mi çalıştın yoksa başka bir yoldan mı ilerledin? Benimle paylaşırsan çok memnun olurum.

Merhaba öncelikle YKS'ye çalıştım fakat yeteri derecede değil okumaktan vazgeçip CNC operetörlüğüne başladım 1 sene çalışıp daha sonrasında çok daha seveceğim lazer kesim operatörlüğüne başladım ve şu anda da devam etmekteyim. Anlayacağın okumak içinden gelmiyorsa okuma gitsin her şey bana kalırsa okumak değil illaki bir yerden hayat devam ediyor 21 yaşıma geldim iş hayatı bana çok şey kattı bir süre daha lazerden devam işin ana kısmını kapıp kendimi geliştiremeye bakıyorum şu anlık.
Kendini nerede ne şekilde iyi hissediyorsan oradan devam et.

Merhaba öncelikle YKS'ye çalıştım fakat yeteri derecede değil okumaktan vazgeçip CNC operetörlüğüne başladım 1 sene çalışıp daha sonrasında çok daha seveceğim lazer kesim operatörlüğüne başladım ve şu anda da devam etmekteyim. Anlayacağın okumak içinden gelmiyorsa okuma gitsin her şey bana kalırsa okumak değil illaki bir yerden hayat devam ediyor 21 yaşıma geldim iş hayatı bana çok şey kattı bir süre daha lazerden devam işin ana kısmını kapıp kendimi geliştiremeye bakıyorum şu anlık.
Kendini nerede ne şekilde iyi hissediyorsan oradan devam et.

Kuryelikle forklift ve operatörlük arasında kaldım.

Zor bir iş ancak bazen kazandırıyor. Ben part time olacak şekilde DoorDash yapıyorum. Arada bir aşağıya eklediğim gibi çok iyi paketler atıyor bazenleri ama bir o kadar da kötü paket attığı da oluyor. Kilometre başı 1 dolara kadar düşüyor. Kilometre başına 1 dolardan az olduğu zaman ne diyeceğimi bilemiyorum. 😀

Bu ülkede motorculara olan saygı ne yazık ki ortada ve kış zamanında eğer zorda kalmadıysan önermem. Çünkü yağmur kar kış demeden yoğun şekilde çalışıyorsun.

Alternatif olarak bisikletle kargo atanları görmüştüm. Yapan varsa eğer yorumlarını dinlemek isterim. O daha güvenli duruyor ama sanırım parası daha az gibi.

Bu konuda tecrübesi olan varsa dinlemek isterim

Yeni konular

Geri
Yukarı