Kuşlar için tavsiye edilen ürünler

Hareketli sürekli oyun oynayan kafese yemek yemeye giren bir kuştu. Bir anda surekli uyumuya başlayınca anladım bir terslik olduğunu. Trabzon'da kuştan anlayan veteriner yok. Daha önce getirdiğimiz veterinerler daha çok zarar verdiler kuşa bu da ayrı bir konu.

Apar topar İzmir'de sadece kuşlar ile ilgilenen özel bir veterinere getirmek üzere uçak biletlerimizi aldım. Kabinde küçük kafesi ile mavi'yide yanımıza aldık gittik. Otel, araç, uçak veteriner ücretleri derken 35 bin TL masrafım oldu toplamda. Ama diyorum ki keşke bir 35 daha masraf etseydimde kurtarabilseydim. Mavi yapılan teşhisler sonucu yoğun bakımda kaldı. 5 gün kalacaktı normalde ama 5. gün bu süreyi uzattık çünkü iyi olmadı sadece karaciğerinde iyileşme vardı. Yine aynı gün öğleden sonra arandık ve Mavi'yi kaybettiğimiz söylendi. Evde her köşe mavi ile anılarımızla dolu olduğu için biz bir ay kadar eve girmedik. Ancak bir ay sonra eve girip yavaş yavaş alışmaya çalıştık ama hala tam anlamıyla alışmış değiliz. Evden çalışıyorum ben ve çalışırken hep yanımda olurdu. Kafese gider gelir benimle oynardı. Farkında olmadan küçücük bedeniyke bizi kendine bayağı bağlamış ve alıştırmıştı demek ki. Bende bizi bu kadar derinden etkileyeceğini hiç tahmin etmedim. İki tane kafesi vardı evde ikside bu evden İzmir'e gitmek üzere çıktığımız şekli ile duruyor hâlâ.

Takdiri ilahi hocam bende çok hasasım bu Konu'da ama dediğim gibi takdiri ilahi bence Yeni'den yavru muhabbet kuşu ile yola devam edin evet mavinin yerini tutamaz ama onu hatırlatır + hocam açtığım Konu'daki ürünleri 1.5 sene önce öğrendim ve uygulamaya başladım ilk sahiplendiğimiz'de biz muhabbet kuşunu 2- 3 aylık'Ti o zamanlar pek bilgim yoktu ne verilir ne faydalı gelir vs sonra hepsini öğrendim ve siz değerli forum üyelerine paylaştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı