Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir?
Çözüm P P pc arayışı içinde 14 Ağustos 2023 Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam bende kusmayı sevmem ama bu hapı alırsınız o sadece hissi geçirir sonra bir daha da bulabilir en iyisi gidin lavibaya kendinizi bir rahatladın ve 2 parmağınızı küçük dilinize doğru götürüp öğürmeye çalışın sonrasını mideniz halledecek.
Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam bende kusmayı sevmem ama bu hapı alırsınız o sadece hissi geçirir sonra bir daha da bulabilir en iyisi gidin lavibaya kendinizi bir rahatladın ve 2 parmağınızı küçük dilinize doğru götürüp öğürmeye çalışın sonrasını mideniz halledecek.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Gaviscon? Artı 0 Eksi
Z zeus1321 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 321 14 Ağustos 2023 #3 Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... mide hapı yada eğer çocuksan şurup içebilirsin Artı 0 Eksi
Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... mide hapı yada eğer çocuksan şurup içebilirsin
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ağustos 2023 #4 Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Kusman daha iyi rahatlarsın onun haricinde kollarına masaj yapmasını isteyebilirsin birinden. Artı 0 Eksi
Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Kusman daha iyi rahatlarsın onun haricinde kollarına masaj yapmasını isteyebilirsin birinden.
BARANERD11 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi mideyi boşaltmak. Artı 0 Eksi
Mky dedi: Kusasım var ama kusmak istemiyorum. Hastayım. Ne iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi mideyi boşaltmak.
KS KS Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 561816 dedi: Kusman daha iyi rahatlarsın onun haricinde kollarına masaj yapmasını isteyebilirsin birinden. Genişletmek için tıkla... Ateşim var. Kussam geçer mi Artı 0 Eksi
561816 dedi: Kusman daha iyi rahatlarsın onun haricinde kollarına masaj yapmasını isteyebilirsin birinden. Genişletmek için tıkla... Ateşim var. Kussam geçer mi
A aurax1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 6600 10gb ryzen 5 5600 16gb ram Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Ağustos 2023 #7 Safra kesesi çamurlaşması olabilir sağlıksız beslenen birisi misiniz? Artı 0 Eksi
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 14 Ağustos 2023 #8 Doktora gitsen şöyle garip bir toz var; suya katıyorsun, tadı çok güzel oluyor, içince bir şeyin kalmıyor. Ondan verir belki. Artı 0 Eksi
Doktora gitsen şöyle garip bir toz var; suya katıyorsun, tadı çok güzel oluyor, içince bir şeyin kalmıyor. Ondan verir belki.
BARANERD11 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #9 Mky dedi: Ateşim var. Kussam geçer mi Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ateşinin yükseleceğinin belirtisidir mide bulantısı. Artı 0 Eksi
Mky dedi: Ateşim var. Kussam geçer mi Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ateşinin yükseleceğinin belirtisidir mide bulantısı.
KS KS Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #10 aurax1 dedi: Safra kesesi çamurlaşması olabilir sağlıksız beslenen birisi misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hep iyi beslenirim. Fakat bugün çok canım çekti ve 6 dilim pizza yedim, suç bende ama son pişmanlık neye yarar işte. Artı 0 Eksi
aurax1 dedi: Safra kesesi çamurlaşması olabilir sağlıksız beslenen birisi misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hep iyi beslenirim. Fakat bugün çok canım çekti ve 6 dilim pizza yedim, suç bende ama son pişmanlık neye yarar işte.