Sherit Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 140 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2023 #1 Kuşumun gagasının bir tarafında bir şey yokken diğer tarafında ise bir şey var ne olduğunu çözemedim. Veterinere gitmek gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Kuşumun gagasının bir tarafında bir şey yokken diğer tarafında ise bir şey var ne olduğunu çözemedim. Veterinere gitmek gerekir mi?
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #2 Sherit dedi: Kuşumun gagasının bir tarafında bir şey yokken diğer tarafında ise bir şey var ne olduğunu çözemedim. Veterinere gitmek gerekir mi? Eki Görüntüle 1889141 Genişletmek için tıkla... İşini sağlama al istersen.
Sherit dedi: Kuşumun gagasının bir tarafında bir şey yokken diğer tarafında ise bir şey var ne olduğunu çözemedim. Veterinere gitmek gerekir mi? Eki Görüntüle 1889141 Genişletmek için tıkla... İşini sağlama al istersen.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Kuşlara her veteriner bakmaz. Ona göre bir veterinere götürün.