Kuşumu elimden alacaklar

Hayvanları, özellikle küçük olan hayvanları oyuncak niyetine alıp çocuğuna veren ailelerden nefret ederim umarım komşunuz öyle bir aile değildir. Vermemeniz lazım asla, 2 küçük çocuk ne yaptığını bilemez o kuş ile.

Bizim komşumuz kuşa bakmaz bile, çocuğu istedi diye alıyor.
 
"Siz kimsiniz ki benim kuşumu benden habersiz veya benim iznim olmadan başkalarına veriyorsunuz?" deyin :D Benim annem de bazen "Bak kuşunu salarım!" diyor ama düzgün bir üslupla, nazikçe tersliyorum onu :D
 
Üretmek kelimesini kullanmak bile yanlışken, parayla hayvan satıp sonra üstüne kuş ölür diye düşünmeniz garip hayvan satılmamalı, sahiplenilmeli.

Zaten satmadık ilk kuluçkadakileri bakacak kişilere verdim sonra bir daha 6 tane daha oldu onları da üretici bir arkadaşımıza tanesini 15 TL'ye sattık ve kullandığım kelimelerin nesi yanlış anlamadım bu arada o yavruları yuvadan atlar atlamaz verdik ve diğer kuş bende kalınca ona alıştığım için vermek istemedim. Onun dışında ben evde 6 tane kuşu ne yapabilirim?
 
Ne yapın edin kuşu vermeyin derim ben. Arkadaşın dediği gibi kapısını kitleyin odanızın. Bir de annenizle konuşun vermemeye belki ikna edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı