Kuşumu elimden alacaklar

Hayvanları, özellikle küçük olan hayvanları oyuncak niyetine alıp çocuğuna veren ailelerden nefret ederim umarım komşunuz öyle bir aile değildir. Vermemeniz lazım asla, 2 küçük çocuk ne yaptığını bilemez o kuş ile.

Bizim komşumuz kuşa bakmaz bile, çocuğu istedi diye alıyor.
 
"Siz kimsiniz ki benim kuşumu benden habersiz veya benim iznim olmadan başkalarına veriyorsunuz?" deyin :D Benim annem de bazen "Bak kuşunu salarım!" diyor ama düzgün bir üslupla, nazikçe tersliyorum onu :D
 
Üretmek kelimesini kullanmak bile yanlışken, parayla hayvan satıp sonra üstüne kuş ölür diye düşünmeniz garip hayvan satılmamalı, sahiplenilmeli.

Zaten satmadık ilk kuluçkadakileri bakacak kişilere verdim sonra bir daha 6 tane daha oldu onları da üretici bir arkadaşımıza tanesini 15 TL'ye sattık ve kullandığım kelimelerin nesi yanlış anlamadım bu arada o yavruları yuvadan atlar atlamaz verdik ve diğer kuş bende kalınca ona alıştığım için vermek istemedim. Onun dışında ben evde 6 tane kuşu ne yapabilirim?
 
Ne yapın edin kuşu vermeyin derim ben. Arkadaşın dediği gibi kapısını kitleyin odanızın. Bir de annenizle konuşun vermemeye belki ikna edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı