Arkadaşlar merhaba. Kuşun tırnağı uzamıştı biz de kestik ancak yanlışlıkla damarı kestik biraz kanadı sonra durdu. Patikonla temizledik yarasını şimdi yemek yiyor. Bir sıkıntı olur mu?
Strese girmesi dışında bir şey olmaz bence, biraz daha onunla yakından ilgilenin ve güzel bir tonla kuşunuzla konuşun. Bir dahaki sefere de fazla dipten kesmeyin.
Hocam muhabbet kuşlarının tırnaklarında da damarlar var. Çok derin kesmemeniz gerek. Mümkünse veterinere götürün orada kestirin. Kanama durdursa sorun olmaz artık. Daha önce benim de başıma geldi. Artık veterinere götürüyoruz.
Stresse girmesi dışında bir şey olmaz bence, biraz daha onunla yakından ilgilenin ve güzel bir tonla kuşunuzla konuşun. Bir dahaki sefere de fazla dipten kesmeyin.